Фан Клуб: Фиорентина

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
битката за потпис оваа недела ке биде помеѓу Quagliarela и Giovani Dos Santos (6 milioni) одкако Бабел си го обнови договорот со Хофенхајм..

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Babel go nema obnoveno dogovorot.Nema vistina tuka.Dos Santos zvuci ubavo isto kako i Qvalarela ;)

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
ako dojdat Gomez i Dos Santos Stevo moze komotno da si ide,ic vise kur ne me boli za nego.....pederce,mozda i pouboo ce ni bide bez nego,mnogu mu gi dignavme akciite,demek bez nego nisto ne prajme heheheh ne e toj pogolem od Viola pa da igra kurot so svite,odam-neodam pa aj sea demek 'cutanje je zlato' :icon_lol: .....pa igraci sakalo kureto-ete mu igraci,sakal kap.traka-ete mu,plata top ja neznam se iskurci tolku
Forza Viola

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
eden podatok od mene- dosega fiorentina za transferi potrosila okolu 20 milioni evra , a inkasirala okolu 10 milioni so prodazbata na gambero, behrami i de silvestri...zamislete sega dokolku se desi da go prodadat jovetic za 30 milioni sto cuda bi napravile prade i macia...sekako nikoj ne saka da se prodade jovetic-toj e ikona vo timot , no e i bezobrazen so kutenjeto bidejki ne drzi vo neizvestnost na site do posledno...krajno vreme e da prestane da izigrava zvezda i da kaze javno dali ja saka fiorentina...FORZA VIOLA!!!

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
јас не знам што сте се фатиле за јоветич да се изјаснел не знам што. тој ќе игра за виола наредна сезона, клубот изјави дека нема да го продава. уште повеќе што играчите денес се се повеќе марионети кога станува збор за трансфери, тој може и нема да знае ако тимот одлучи да го продаде или ако тимот запне да го задржи тоа и ќе му направи.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
eden podatok od mene- dosega fiorentina za transferi potrosila okolu 20 milioni evra , a inkasirala okolu 10 milioni so prodazbata na gambero, behrami i de silvestri...zamislete sega dokolku se desi da go prodadat jovetic za 30 milioni sto cuda bi napravile prade i macia...sekako nikoj ne saka da se prodade jovetic-toj e ikona vo timot , no e i bezobrazen so kutenjeto bidejki ne drzi vo neizvestnost na site do posledno...krajno vreme e da prestane da izigrava zvezda i da kaze javno dali ja saka fiorentina...FORZA VIOLA!!!
kaj go dadovde De Silvestri?

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Iskreno kakva bese situacijata vo klubot pred da dojdat site ovie igraci?Katastrofalna.Bez entuzijazam ni kaj igracite ni kaj navivacite.Vo takov slucaj sekoj igrac bi posakal da go smeni klubot.Sega eve mu novi igraci,podrska od klubot i navivacite.Fer bi bilo da se izjasni.Na karj i da si otide,sega ili slednata sezona bar znam deka Prade-Macia se sposobni da napravat dobar poteg i da go zamenat so kvaliteten napagac.Sto bide neka bide
--- надополнето: 12 август 2012 во 12:16 ---
kaj go dadovde De Silvestri?
Vo Sampdorija

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Iskreno kakva bese situacijata vo klubot pred da dojdat site ovie igraci?Katastrofalna.Bez entuzijazam ni kaj igracite ni kaj navivacite.Vo takov slucaj sekoj igrac bi posakal da go smeni klubot.Sega eve mu novi igraci,podrska od klubot i navivacite.Fer bi bilo da se izjasni.Na karj i da si otide,sega ili slednata sezona bar znam deka Prade-Macia se sposobni da napravat dobar poteg i da go zamenat so kvaliteten napagac.Sto bide neka bide
--- надополнето: 12 август 2012 во 12:16 ---

Vo Sampdorija
fala ti :) Иначе доста се ојачавте...плус ако дојде Дос сантос имате шанси и за ЛШ догодина... :)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Pa neznam dali on bi bil u prva postava, ama nekoj ke dojde moze i podobar od nego.Ima vreme...

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
fala ti :) Иначе доста се ојачавте...плус ако дојде Дос сантос имате шанси и за ЛШ догодина... :)
они има доста подобри шанси за ЛШ од вас вие ако изборите место за ЛШ радувајте се :pos:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
они има доста подобри шанси за ЛШ од вас вие ако изборите место за ЛШ радувајте се :pos:
добро зашто замараш во фан клуб на фиорентина со глупости..знам дека си искомплексиран али не им ја труј темата со глупости...

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Drenthe se spomnuva pak so Fiorentina.Bi bilo dobro toj da dojde.Ke ja zajakne levata strana.Potocno ke go potisne Pasqval.Se sponuva i Rio Cocker kako mozno zasiluvanje

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Moze da se dogovorat,ama daleku od dogovor.Treba isto lev bek/levo krilo posto Pasqval e edinstven tamo.

Kajgana Shop

На врв Bottom