Ракомет, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.
D

draft

Гостин
Ауу неспособност. Срам ми беше од што гледав. За жениве треба да измислат некои нови олимписки дисциплини, ритмичко готвење пример, за да не се резилат пред светот.

Шпанките не го заслужија медалов, Корејките па уште помалку. Не треба да им даваат медали, нека си идат дома среќни што публиката не ги доматуваше. Уште па и платиле луѓено за да гледаат она, не знам што беше, ама ракомет сигурно не.

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Ауу неспособност. Срам ми беше од што гледав. За жениве треба да измислат некои нови олимписки дисциплини, ритмичко готвење пример, за да не се резилат пред светот.

Шпанките не го заслужија медалов, Корејките па уште помалку. Не треба да им даваат медали, нека си идат дома среќни што публиката не ги доматуваше. Уште па и платиле луѓено за да гледаат она, не знам што беше, ама ракомет сигурно не.
Ти салам си? нормално и на нив ќе му се смачи од толку промаршувања и правење пробивање .Шпанија е поквалитетен противник ,и плус Шпанија играше без Беренгуер а исто така и без Нереа која на квалификациите се повреди .

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мајка ти во првиот тим ќе ја ставиме за ритмичко готвење. Само незнам дали е брза за сецкање кромид или чистење марула.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ти салам си? нормално и на нив ќе му се смачи од толку промаршувања и правење пробивање .Шпанија е поквалитетен противник ,и плус Шпанија не играше без Беренгуер а исто така и без Нереа која на квалификациите се повреди .
Прв пат седнал да гледа женски ракомет бе, кој знае какви очекувања имал.:facepalm: Ова беше еден од најдобрите натпревари на првенството...

D

draft

Гостин
Ти салам си? нормално и на нив ќе му се смачи од толку промаршувања и правење пробивање ..
Не знам кои се тие "нив" ама знам дека мене ми се смачи од толку промашувања и правење пробивања, од двете екипи. И од идиотско аматерските грешки.

Прв пат седнал да гледа женски ракомет бе, кој знае какви очекувања имал.:facepalm: Ова беше еден од најдобрите натпревари на првенството...
Па не си далеку од вистината, не сум гледал многу женски ракомет и очекував колку-толку квалитетен ракомет, сепак беше натпревар за медал на олимписки игри. А штом ова бил еден од најдобрите натпревари на првествово, ФАЛА ТИ БОЖЕ што не сум ги гледал другите.

Мајка ти во првиот тим ќе ја ставиме за ритмичко готвење. Само незнам дали е брза за сецкање кромид или чистење марула.
Нема проблем, ќе ја ставиме мајка ми за ритмичко готвење. И тебе ќе те ставиме во онаа другана дисциплина, единствената во која ги бива жените, покрај готвењето.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Нема проблем, ќе ја ставиме мајка ми за ритмичко готвење. И тебе ќе те ставиме во онаа другана дисциплина, единствената во која ги бива жените, покрај готвењето.
Чим ставаш уште дисциплини сигурно десетобојки ќе не правиш, среќа што имаме таков искусен капитен па нема да иаме гајле.

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Ајде Црна-Гора,јас ќе гледам на црногорската телевизија .ќе биде ПЕКОЛ

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Па фала богу дека прв пат седнал, нека игра тој и уште неколку други од неговиот тип што зборуваат : " Аман бе шо промаши, леле бе колку слабо играат итн " . Можеби и ќе дадат гол против најслабиот женски професионален ракометен тим.
Абе и да не е брза во сецкање кромид или чистење марула, нема гајле, и така се милион дисциплини, мора да ја бива за нешто :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Абе и да не е брза во сецкање кромид или чистење марула, нема гајле, и така се милион дисциплини, мора да ја бива за нешто :D

Во матење на јајца на сто метри со пречки сигурно ќе биде најбрза.

D

draft

Гостин
Чим ставаш уште дисциплини сигурно десетобојки ќе не правиш, среќа што имаме таков искусен капитен па нема да иаме гајле.
Ај готово. Пишував глупости зашто бев изнервиран, чурев, цуцињата ме заебаа на спортска за големи пари. Не дека имам нешто против жените, баш напротив. :love:

Еве и на сметка на моите глупости, некои фраери си добија нови лајкчиња и плус поени кај женскиот пол, баш ми е мило. :X3:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ај готово. Пишував глупости зашто бев изнервиран, чурев, цуцињата ме заебаа на спортска за големи пари. Не дека имам нешто против жените, баш напротив. :love:

Еве и на сметка на моите глупости, некои фраери си добија нови лајкчиња и плус поени кај женскиот пол, баш ми е мило. :X3:
Така бе Филипо бре кажи ме ебаа на спортска да им ебам фаците умрени, излесни се :)
Викам од кај налета овој женомразач на тема ракомет :)) Кога ќе ставаш ракомет прво прашај тука, ќе ти ја погодат сигурно.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Црно Горкиве абер немаат, нека си земаат среброто и тоа многу им е и нека молчат...:D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ги мразам ракометарките на Норвешка и Данска, 15 години не мрднаа од врвот. А толку сакам овој тим од соништата на Црна Гора да биде олимписки шампион. Ме потсетуваат на нашата златна генерација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom