Ти бе нормален ли си, или освен на јубе македонскиот портал ништо не читаш?
им прднало на наполи у пекинг да играат, господ да чува.....
Суперкупот се игра таму неколку години, и Лаурентис не сакаше да се игра толку далеку.
Пандев не пцуеше, сите портали пренесоа дека не пцуеше, само за вас е пцуење и најнормално за вашето летно засилување бергонци. 2та жолти на Ѕунига појма немаа, првиот беше фаул на него на 16 метри што не го свирна судијата, па после расправија им даде 2 жолти него и на лихштајнер, вториот откако беше исклизан од џовинко, па кога врати со иста мера доби втор жолт.
Дуплиот критериум на судијата преовладуваше цело второ полувреме, очигледна МЕСТЕНКА, која сиот нормален свет ја виде, само на јубе порталите не е.
Juventus fought back twice for a 2-2 draw, but when Napoli had two men controversially sent off
Тоа ти го вика фудбалиталија, а утре сите весници(со исклучок на тутојубе) ќе трубат дека не само што немаше ни пенал, ни црвени картони, туку и дека не заслуживте ништо.
Наполи не испадна да го прими второто место, оти не ни го ни заслужи, огромна МЕСТЕНКА, ама што да се очекува од клуб кој традиционално е врзан за местење и паѓање втора лига!
Ти арен си или само контра знајте да ојте ?Ти бе нормален ли си, или освен на јубе македонскиот портал ништо не читаш?
им прднало на наполи у пекинг да играат, господ да чува.....
Суперкупот се игра таму неколку години, и Лаурентис не сакаше да се игра толку далеку.
Napoli President Aurelio de Laurentiis said that Italy to boycott Italian Super raffle, which will be held in Beijing.Ти арен си или само контра знајте да ојте ?
Сакаш да ти дам изјави од Лаурентис амебана кај сакаше да се играт ?
Се караја заради то, сакал Наполи да го рекламират во Кина, уба реклама им напрај.....
не сум ја гледал утакмицата, ама според видеото ова се суди пенал, реални да бидеме пенал имало ..Е сега и пеналот го направивте сомнителен,ај убаво види и пробај да бидеш објективен
Абе другарчиња, има разлика од мој муабет, и од муабетот на светот.^^Добро нека е по твое дека е местенка. Местенка беа и петте титули по ред на Бинтер па никому ништо, пак сонцето изгрева и заоѓа.
Napoli president Aurelio de Laurentiis is demanding Juventus stick with the commitment of playing the Super Cup in China.Napoli President Aurelio de Laurentiis said that Italy to boycott Italian Super raffle, which will be held in Beijing.
«Can explain to me what's the point of going to China for a few days before the start of the Italian League? No, Napoli won't go to Beijing. It was a crazy ride and great stress» - said Laurentiis.
Еве ја изјавата, отворете нешто друго, а да не биде јубебалкан или јубефанкс мк....
ова вчера го осетив на моја кожашо ги замарате луѓето бе ....
Конте добил одмор ради титулата лани
такоџе и тренерот
такоџе и моџи не местел , него го местеле итн ....
бла бла бла , веч виџено ...исто ко муабет со миланез коа нема аргументи и ти вика колку титули имате у ЕВРОПА хахаха
Без нервоза само. Наполи 2 пати се премислуваа дали сакаат да играат во Кина или не и Јуве откажа турнеја во Америка ради нив. Нема смисла ова да се испреврти. Другото пак ке кажам, лична перцепција. Кога гледаш Јуве бараш грешка на судијата, кога го гледаш својот тим гледаш само шансите пропуштени и не ни приметуваш грешки во корист на твојот миленик.
http://www.fu6bol.com/italian-serie/napoli-threatening-pull-out-super-cupNapoli president Aurelio de Laurentiis is demanding Juventus stick with the commitment of playing the Super Cup in China.
The tournament between the Scudetto holders and the winners of the Coppa Italia traditionally opens the new season.
It has been held in Beijing in recent years, though Juve are complaining it comes too soon after their US tour and would prefer it played in Turin.
“There are no doubts over the fact that either the Italian Super Cup is in Beijing or we won’t play at all,” President De Laurentiis told Radio Marte.
Possible dates for the match are August 11 or August 18.
“I will meet Walter Mazzarri on Thursday morning, as first I have a few cinema-related work commitments that are keeping me occupied.
“We’ll discuss next season, as there are many things to plan out.”
Ево ти и на англиски, дан речиш ги читаме само македонскиве, и ова не е од страна за Јуве.
Иначе Јуве ја одкажа турнејата во Америка само заради овај дебилов.