Ти пратив ппго најдов тоа ама некако ми е феил, ко да е за у редакцијата на списанието... плус маркетинг пишува
и пишав на фејсбук, ваљда ќе види
Па прашав у друга тема никој не ми враќа и морав вакаДобри се , но не требаше цела тема да отвориш само за ова
Eпа сега ќе си почекаш малцеПа прашав у друга тема никој не ми враќа и морав вака
добро..а колку моќност имаат? и дали ќе се тресе по малце коа ќе ги пуштам до крај зошто не се разбирам баш башEпа сега ќе си почекаш малце
добро..а колку моќност имаат? и дали ќе се тресе по малце коа ќе ги пуштам до крај зошто не се разбирам баш баш
Епа што е поисплатливо..да си го поправам системот зашо е заебан и треба 2 000 да се поправи или да си купам вакви звучници??10W ти е вуферот, сателитите ти се по 5W значи вкупно би требало да биде 20W. Нема ништо да се тресе, али ќе ти дава квалитетен звук за домашни услови, али очекувај и дисторзија ако пуштиш до крај. Со други зборови, ако сакаш да се тресе нешто, ќе треба да си земеш квалитетни звучници и појачало
Абе нејќам ја да се тресе цела куќа..него она бас да има добар и моќен за у соба..зошто денес случајно видов кај братучед ми има сл звучници и коа ги рокнав на бас тестерине не беше разочарувачко..а и овие ја шо ги сакам мислам дека се појакиПоисплатливо е да си земеш звучници според мене, но нема пак да го добиеш тој ефект што го сакаш. Подобро е како што ти кажав да си купиш звучници и појачало
Нема во Македонија. Едино од интернет/од соседство да ти донесе некој.
Каде можам да најдам вакви? и колку пари