Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Абе видите.Газолижењето е застапено насекаде денес,ама да имаш некоја корист од тоа.Што корист ние имаме од Путин???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти што си?Ова само Македонец може да го направи нема кој друг....
Какво гзолижење човече!![]()
![]()
Господ?А што толкава благодарност до Путин?
А ти што си?
а може ли да посочиш линк каде е тоа изјавено/прочитано дека попот добил државјанство и затоа се решил на бацирака ? јас никаде не наидов на таква изјаваПопот изјавил дека Путин му дал руско државјанство, и дека тоа многу го цени... но не знам зошто нас Македонците како народ не споменува и не понижува, кога ништо добро не видовме од Путин... можеби затоа што сме препознатливи по бакнување раце?!
а може ли да посочиш линк каде е тоа изјавено/прочитано дека попот добил државјанство и затоа се решил на бацирака ? јас никаде не наидов на таква изјава
и зошто сметаш дека со тоа се понижува македонскиот народ?
Тој наведува дека отец Методиј е личен пријател на претседателот Путин од кога дури и лично добил руско државјанство.
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=150D1CB0D036FC4CABF882CCD5F2A2EF
Зошто не треба да му бакнува рака во мое и во твое име, кога немаме ништо видено добро од него (барем јас, за тебе не знам)!
"Он македонец, он приехал в Россију из Македонии и решил посвјатить себја служенију Богу. ја лично подошел к отцу Мефодију и спросил - вот в СМИ обсуждаетсја вопрос, почему вы поцеловали руку президента России. Он ответил - "ја поцеловал руку президента России в знак признанија маленьким народом великого русского народа", - рассказал Шишков РИА Новости.
--- надополнето: 7 август 2012 во 17:02 ---
"Отец Мефодиј имел в виду народ Македонии", - појаснил собеседник агентства.
Этот человек - македонец по национальности, длја него это было значимо, он вложил в это дејствие глубокиј смысл.
БРАВО
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=150D1CB0D036FC4CABF882CCD5F2A2EF
Зошто не треба да му бакнува рака во мое и во твое име, кога немаме ништо видено добро од него (барем јас, за тебе не знам)!