Свештеникот кој му ја бакна раката на Путин е Македонец

• Креатор на темата Креатор на темата Mjolnir
  • Време на започнување Време на започнување
Абе видите.Газолижењето е застапено насекаде денес,ама да имаш некоја корист од тоа.Што корист ние имаме од Путин???

Овој попов требал да го освети со вода Путин, нешто случно на ова

Попот изјавил дека Путин му дал руско државјанство, и дека тоа многу го цени... но не знам зошто нас Македонците како народ не споменува и не понижува, кога ништо добро не видовме од Путин... можеби затоа што сме препознатливи по бакнување раце?!

Попот изјавил дека Путин му дал руско државјанство, и дека тоа многу го цени... но не знам зошто нас Македонците како народ не споменува и не понижува, кога ништо добро не видовме од Путин... можеби затоа што сме препознатливи по бакнување раце?!
а може ли да посочиш линк каде е тоа изјавено/прочитано дека попот добил државјанство и затоа се решил на бацирака ? јас никаде не наидов на таква изјава
и зошто сметаш дека со тоа се понижува македонскиот народ?

Така одат тие работи, прво ќе му ја бациш раката после нешто друго ...

Ех бацувањето раце и нозе да беше олимписки спорт....немаше по 3-4 души да ни брои делегацијата.

а може ли да посочиш линк каде е тоа изјавено/прочитано дека попот добил државјанство и затоа се решил на бацирака ? јас никаде не наидов на таква изјава
и зошто сметаш дека со тоа се понижува македонскиот народ?

Тој наведува дека отец Методиј е личен пријател на претседателот Путин од кога дури и лично добил руско државјанство.

http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=150D1CB0D036FC4CABF882CCD5F2A2EF

Зошто не треба да му бакнува рака во мое и во твое име, кога немаме ништо видено добро од него (барем јас, за тебе не знам)!

Зошто не треба да му бакнува рака во мое и во твое име, кога немаме ништо видено добро од него (барем јас, за тебе не знам)!

оооооох дневник- не ме ни чуди дека веста е испревртена
во руските ТОА не го пишуваше
ај сеа најди им НЗСo_O

(y)

"Он македонец, он приехал в Россију из Македонии и решил посвјатить себја служенију Богу. ја лично подошел к отцу Мефодију и спросил - вот в СМИ обсуждаетсја вопрос, почему вы поцеловали руку президента России. Он ответил - "ја поцеловал руку президента России в знак признанија маленьким народом великого русского народа", - рассказал Шишков РИА Новости.

--- надополнето: 7 август 2012 во 17:02 ---
"Отец Мефодиј имел в виду народ Македонии", - појаснил собеседник агентства.

Этот человек - македонец по национальности, длја него это было значимо, он вложил в это дејствие глубокиј смысл.

БРАВО

Не гледам ништо лошо да направил човекот. Човекот сакал да се умилкува на Путин во корист на македонскиот народ и не знам што се критикува свештеникот, кога многу наши политичари бакнуваат газови на западни, српски, грчки и бугарски властодршци само за да дојдат на власт и по цена на македонските национални интереси.
--- надополнето: 10 август 2012 во 22:49 ---

Од Путин немаме ништо добро видено, меѓутоа немаме видено ниту нешто лошо било од Путин и Русија последниве 20 години, за разлика од некои западнањаци, вербално декларирани како наши пријатели, а на дела македонски душмани; само ко ќе се сетам што ни правеа некои западњаци во 2001 г. и како даваат поддршка на се` што е во интерес на македонските непријатели. Русија барем преку Украина не` поддржа во војната 2001 г.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom