Smite! - 3rd Person MOBA

• Креатор на темата Креатор на темата [K][I][K][O]
  • Време на започнување Време на започнување
Ц,ц,ц како можете да кажете дека нешто е копија од друго кога сите 4 игри се МОООООООБА и тој е тој концепт, нема што да се измислува друго, и играчите си избираат која им лежи најмногу.. Ај ако не сите ке се објаснуваме која е најдобра и зошто, незнам зашто забегавате од темата и почињате дота муабет..

е ајде де чули нешто дота и сеа ке се посерат 10000игри излегоа они дота та дота пууууу на живци ми идат ,нека си играт кои си играт ама доста смараат со таа дота.

Смртта ти пратив :)

кој сакате пратете емаил на порака пошто иначе неможам да ви пратам

а кој игра и има скајп или xfire add me:
xfire:c0nnect123

Ц,ц,ц како можете да кажете дека нешто е копија од друго кога сите 4 игри се МОООООООБА и тој е тој концепт, нема што да се измислува друго, и играчите си избираат која им лежи најмногу.. Ај ако не сите ке се објаснуваме која е најдобра и зошто, незнам зашто забегавате од темата и почињате дота муабет..
Нешо слично ко оние шо тренирет џудо да им кењет на оние шо тренирет карате...незнам која е потребата од кенкање и хејтање...никој не те присили да ја играш...

Абе на мене нема да ми ја фати :( 2 ГБ рам , Пентиум Дуо-Кор 2.80 ГХз , и најсрање графичка : ГеФорце 8400 ГС

јас играм на лаптоп интегрирана графичка ,2.6дуал кор 4гб рам

доколку ја играте некој дај пишете како сте задоволни од неа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom