Купување/продавање играч

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Немора да ме персираш бе цуци :D не, сме немале искуство :)
Астори многу добри оценки има и сакам да го купам ама бараат 11 милиони, а јас немам толку. Барам некој ефтин до кај 7-8 што може да се купи а и да е млад

Kurt Zouma од St.Etienne 17 години ќе го земеш за 4 милиони. Потенцијал максимум.. Најдобар дефанзивец на играта после 3 сезони..

некој имал искуство со Адел тарабт? Гледам има уште 3 месеци од договорот па можам да го земам без пари. Иначе играм со Реал Сосиедад

C9TU8.jpg

Ептен е себичен матер му ебам...

Кој од тука знае да направи да се игра со Македонска лига ?
Мислев да бидеш менаџер на некој од тимовите што играат во Македонската лига ?
Дали постои некој таков што се разбира да ми направи вистински предизвик е да играш со нив а јас сакам ...

Кој од тука знае да направи да се игра со Македонска лига ?
Мислев да бидеш менаџер на некој од тимовите што играат во Македонската лига ?
Дали постои некој таков што се разбира да ми направи вистински предизвик е да играш со нив а јас сакам ...
па има една дата база за македонска лига на фм балкан само што не знам колку е точна. ќе ја побарам ќе ти ја пратам

ок да ми дадеш обавезно линк да ја симнам и да ми кажеш каде треба точно да се стави...
ќе ти бидам заблагодарен доколку тоа го направеш ...

ок да ми дадеш обавезно линк да ја симнам и да ми кажеш каде треба точно да се стави...
ќе ти бидам заблагодарен доколку тоа го направеш ...
не работи линкот за даунлоад http://www.fm-balkan.com/forum/topic/7176-macedonia-by-fm-balkan-research-team/ почекај до четврток-петок ќе го прикачам од дома ;)

Моментално го имам Оспина, ама ми се даде можност да го земам Тер Штеген на фри трансфер и сеа сум во недоумица кој е подобар.Совет :)

Моментално го имам Оспина, ама ми се даде можност да го земам Тер Штеген на фри трансфер и сеа сум во недоумица кој е подобар.Совет :)
Со кој клуб си?

Земај го без размислување Тер Стеген,класа голманиште е.

Со Лидс, предходнава сезона го земав Оспина на фри трансфер и до сега одлично брани, ама ми излезе сеа и Тер Штеген и се мислам дали да го потпишам него а Оспина да го шитнам, зашто сигурно нема да сака на клупа да седи оспина

Со Лидс, предходнава сезона го земав Оспина на фри трансфер и до сега одлично брани, ама ми излезе сеа и Тер Штеген и се мислам дали да го потпишам него а Оспина да го шитнам, зашто сигурно нема да сака на клупа да седи оспина
Ако бара преголема плата Штеген батали го. Ако солиден договор што ти се свиѓа бара земи си го. Нема да има голема разлика, двата се топ. Да го немаше веќе Оспина ќе ти кажев овој да го земеш, али више коа си го земал Оспина...

Прифати договор Штеген,повеќе од Оспина бараше, ама па и помлад е и повеќе потенцијал има.И си викам батали го овој многу пари ќе ми земе, и на зафрканција почнав да се ценкам, коа го спуштив до скоро пола од тоа што го бараше:D 38к за него ми изгледа како добра зделка.Чисто информативно Оспина лапа 30к.
И кога пишувам, ми треба квалитетен Limited Defender- Stopper или било каков централен бек што е подобар од Khumalo, зашто грев ми е да го гледам Boyata како сам се мачи во одбрана, а не сум воопшто слаб, после 20 кола имам примено 19 гола, што е 3 најдобра одбрана во лигата(и 48 дадено што е најдобро во лигата)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom