- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Не го мешајте Надал тука кај што не му е местото, се виде колку сте фер, почнавте да омаловажувате злато на ОИ ради утеха.
Еве колку се фер навивачите на Федерер, во секој случај Psyside ги преовеличи.Моментот кога им олесна на навивачина на Надал дека Федерер не освои злато на олимпијадата, ви се поклопија коцките, нели.
Федерер најнасмеан е.
Си зеде Кириленко бронза во дубл Немаме гајлеА ја шо да речам, Кириленко 4та, Новак 4ти
Ама шо има везе, Федерер не освои злато
Без разлика, медал си е медал, ама покрај овие двеве шо се родени за во ATP не е лошо ни со бронза.Дубл нели не се важеше за најдобрите?
така е друже далеку е федерер од спортски џентлмен само проблемот е што сите се праат на тошоКако прво го спомнав плачењето на Федерер поради твојот омаложувачки одговор. Јас постирав нешто за кровот и стојам на тоа шо го реков дека ако и Вимболдон се играше outdoor Мареј ке победеше бидејќи разликата помеѓу двата меча беше кровот. Мотивацијата на тенисерите(Федерер се спремаше од 2004 да го освои и е единствениот трофеј кои му недостасува а Мареј играше на домашен терен и нема освоено ниту еден грен слем) и временскиот период(поминаа само 4 месеци од Вимболдон до Олимпијадата) го потврдуваат ова. Второто шо го пишав е дека со Мареј и Надал(па и Џокович) Федерер нема да може да направи многу (би рекол дека највише шо може да освои е еден 1 грен слем). Јас стојам на тоа шо го реков(и сум го викал во Минатото) дека Мареј ќе го замени Федерер и ќе стане крал на Вимболдон, Надал ќе добива барем 90% од мечовите кои ќе ги играат и ќе го престигне по бројот на Грен Слеми и дека Федерер е трет најдобар тенисер(не најтрофеен).
А како второ за плачењето на Федерер и Мареј, Мареј плачеше затоа што не успеа да ја освои првиот Грен Слем а Федерер и покрај тоа што во тој момент беше втор најтрофеен тенисер немаше никаква потреба да плаче. Федерер е тенисер кои секогаш сако работите да бидат како што тој посакува а кога губи или плаче или ги критикува/омаловажува победите на другите. Во последните неколку години постојано го критикува Мареј заради неговите порази против Него, исто кога пред некоја година Надал беше блиску до првата позиција и го победи Федерер во еден меч,кога го праша шо мисли за блискоста на Надал до првото место он одговори "Не ми е гајле за тоа" Мислам дека сите па дури и некој новинари/медиуми (барем оние интелигентните) освен фановите на Федерер го знаат неговоте вистинско лице. Ке ми биде жал ако некој кој нема освоено ГС плаче ако изгуби па дури ке ми биде жал ако Џокович изгуби некое финале оти он барем е фер играч но да ми биде жал за Федерер кои го исмејува Мареј оти неможеше да го победи на неколку меча? Никогаш.
Да.така е друже далеку е федерер од спортски џентлмен само проблемот е што сите се праат на тошо
Да да, ептен беше насмеан кога го напушташе стадионот. Ептен.. Со наведната глава го напушти, тешко му беше дури и раката да ја крене и да ја поздрави публиката независно дали таја за него навивала или не како што прават сите.Моментот кога им олесна на навивачина на Надал дека Федерер не освои злато на олимпијадата, ви се поклопија коцките, нели.
Федерер најнасмеан е.
Добро, мали ти се сликите или поголеми да најдиме ? Или да нацртам дека за нив беше мојот коментар.Да да, ептен беше насмеан кога го напушташе стадионот. Ептен.. Со наведната глава го напушти, тешко му беше дури и раката да ја крене и да ја поздрави публиката независно дали таја за него навивала или не како што прават сите.
Сликите се по едно пола саат-саат, тоа што го видовме на дело не беше воопшто како на сликите.Добро, мали ти се сликите или поголеми да најдиме ? Или да нацртам дека за нив беше мојот коментар.
Само на игнор листа, ептен добро работиДобро, мали ти се сликите или поголеми да најдиме ? Или да нацртам дека за нив беше мојот коментар.