i sega sto razgovor jas i ti napravivme ?Не, али ке стигнам на време за работа.
i sega sto razgovor jas i ti napravivme ?Не, али ке стигнам на време за работа.
На што личи тоа во 21 век како овци на патот застанеле го блокираат...i sega sto razgovor jas i ti napravivme ?
Со оглед на килавоста на македонците христијани од една, и амбициозноста и секогаш спремни за раст и одржување на својата фамилија на свој грб, а не на туѓа сметка, на македонците муслимани, од друга страна,.............. слободно може да се каже дека каурите градат за инает а муслиманите од потреба.
imaat potreba od verski hram , znaci ne e od inaaet, tuku od potreba. zastanale na ulica zatoa sto nemaat kade da obavuvaat molitva,На што личи тоа во 21 век како овци на патот застанеле го блокираат...
Нека идат дома нека се клањаат никој не ги брани, а не да блокираат улици.
.
imaat potreba od verski hram , znaci ne e od inaaet, tuku od potreba. zastanale na ulica zatoa sto nemaat kade da obavuvaat molitva,
Нека идат дома нека се клањаат никој не ги брани, а не да блокираат улици.
Од страв бе кажи си слободно....не од потреба. Ако не се молите отидовте џенем....иначе која будала има потреба да се моли по пет пути дневно доброволно.imaat potreba od verski hram , znaci ne e od inaaet, tuku od potreba. zastanale na ulica zatoa sto nemaat kade da obavuvaat molitva,
неее,другар ми живее веднаш до џамијата у карпош 4 и често одам кај него на спиење,и ниеднаш ја немам слушнато. башка го прашав дали пее и он рече дека ВООПШТО не пее.Ма какво злокуќани. Тоа шо не буди секоја вечер е од нерези кај палма дивоградбата џамија и од џамијана во горно нерези. Срамота е за цела општина Карпош што се дозволи во 99% христијанска општина да нема црква и биење на камбани, туку да слушаме виење у ниедно доба.
Внимавај на речникот. Кај мене нема ниту 10 христијани, а цел оркестар и два пејачки хора нон стоп од спротивната страна со најсовремено озвучение ин лајв ги пренесуваат мисите, и никој нема ништо против тоа.Ма какво злокуќани. Тоа шо не буди секоја вечер е од нерези кај палма дивоградбата џамија и од џамијана во горно нерези. Срамота е за цела општина Карпош што се дозволи во 99% христијанска општина да нема црква и биење на камбани, туку да слушаме виење у ниедно доба.
Каде тоа? :OВнимавај на речникот. Кај мене нема ниту 10 христијани, а цел оркестар и два пејачки хора нон стоп од спротивната страна со најсовремено озвучение ин лајв ги пренесуваат мисите, и никој нема ништо против тоа.
кај него у главаКаде тоа? :O
Како нема, ќе се клањаш дома како во Источно-Исламските земји што прават НЕмуслиманите. Решен проблем..imaat potreba od verski hram , znaci ne e od inaaet, tuku od potreba. zastanale na ulica zatoa sto nemaat kade da obavuvaat molitva,
Немам против тоа што се клањаат, ама ме нервираат што цело време го дрват дека се дискриминирани. Па ете сега им давам причина да бидат. Барем да знам дека кукаат со причина.Viva la Македонија со народ што мисли дека живее во Арабија во 7 век . Уште на дрва да почнат да се клањаат, или да бараат градски парк да го претворат во пустина, да биде посоодветно.