- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.870
- Поени од реакции
- 7.103
Кој филм да го гледам бе луѓе Vampire hunter D (1995) или bloodlust (2000) ?
Ова bloodlust изгледа оргиналот е на англиски
Ова bloodlust изгледа оргиналот е на англиски
bleach се вика, тој со тупаниците е ЧадЗдраво пред некое време начекав едно аниме на прилепскава телевизија,онака една епизода и ме заинтересира,но не знаев точен термин,изгледа само во еден ден ја даваја или ја даваат сеуште..
Епизодава ќе ви ја раскажам,ако некој ја знае серијава,да ми каже како се вика,ме заинтересира премногу...
-Детево дури било мало имало многу јаки тупаници и еден постар човек го чуваше и му рече да не ги користи рацете за тепање...
И детево го начекаа неколку души да го тепаат,но овој човеков што го чуваше него истрча пред детево и тој ги сопре нив,за тој да избега ( и секако човекот умре),ова беше како филер нешто, раскажување како му бил животот на овој херој(борец).
Имаше ко оклип на десната рака и тргна да тепа еден самурај брадосан , но набрзо умре со само еден удар.. штета...
Гррррр, значи таа била убата серија,ама потслушнав дека е недовршена и дека не излегуваат епизоди,епа нема да ја гледам... :/bleach се вика, тој со тупаниците е Чад
Слободно гледај, завршена е со последниот major arc. Chapter-ите што не се направени во аниме, се со скроз нов арк, кој практично нема допирни точки со овоа што се случуваше во првиот arc и анимето.Гррррр, значи таа била убата серија,ама потслушнав дека е недовршена и дека не излегуваат епизоди,епа нема да ја гледам... :/
Еве ти моја препорака, подредени по мој score.Ај нека ми предложи некој едно 20-30 анимеа да гледам. Не е битно дали се серии или филмови, и не е битно дали се по 20 или по 200 епизоди.
Добар избор другар, ми се допаѓа Драгон Бол што ти е прва, та ми е омилена серија уште од 5 години Само Death Note можеше малце погоре, или можеби омилени ти беа Лајт, Ел или Мело па жал ти падна за нивЕве ти моја препорака, подредени по мој score.
http://myanimelist.net/animelist/ficdogg&status=2&order=4
Тоа е се што имам гледано.
По скор се подредени, и DBZ и Death Note се 10ки, а на листата автоматски се подредени, не ги подредував јас. Обично ми се подредени по азбучен ред, вака ги ставив по скор подредени како препорака, 10ки па 9ки итн.Добар избор другар, ми се допаѓа Драгон Бол што ти е прва, та ми е омилена серија уште од 5 години Само Death Note можеше малце погоре, или можеби омилени ти беа Лајт, Ел или Мело па жал ти падна за нив
Од листава почнав да ги гледам сите што ги имаш ставено. Бидејќи ги имам изгледано првите две (Dragon Ball и Code Geass), почнав да го гледам Great Teacher Onizuka. Гледам дека ти е на трето место, се надевам дека нема да ме разочара.Еве ти моја препорака, подредени по мој score.
http://myanimelist.net/animelist/ficdogg&status=2&order=4
Тоа е се што имам гледано.
One Piece годишно продава 40-50 милиони копии од мангата, додека Naruto и Bleach 4-5 милиони копии.ја гледав првата епизода на one piece..
срање да не речам па и го споредувате со Наруто
ова е по безе везе од том и џери