leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Епа ние ја имаме среќата Грција да се буни за наше членство. Не е Грција светска сила па да кажува кој ќе влезе или нема да влезе, едноставно си има силно лоби и длабоки врски со големите земји. Си може. Не сме ние среќлии ко бугарчињата, од мизерија оп во ЕУ. Ние сме до Косово и Србија, помизерни здравје. Ако не да се преместиме измеѓу Бугарија и Романија и така не искаат да не стискаат.Романија и Бугарија беа на истото мизерно економско ниво со нас, па беа примени во ЕУ, затоа што никој не се спротивстави.
Види, јас не пишувам повќе на темава, ќе оставиме на другите да просудат кој е во право. А ти можеш уште еден пост после мојот да напишеш, бидејќи си модератор, и тоа поприлично суетен, па ти имај го завршниот збор во кој ќе бидеш во право.
Бива?
Фала на почеста, завршниот збор ќе ми биде за Каролина Гочева, велиш катран и пердуви оти се верила со Грк? Смртна казна за предавство! Ако онаа што седи во парламент и се вика Силвана Бонева пишува книги со мажот и како сме ние Бугари. Барем Каролина не ја ранам јас и не и плаќам бензин да се вози на моја сметка. Оваа крастава на наш грб пропагира нова историја и ми ја крои судбината, иде на одмор во Халкиди и гласа за закони, да бидам искрена и личи на бугарка, така како блага ретардација да има фатено.