Фризури

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Crazy, совршен вкус (y)

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Ја сум полоша дури и од машките. Имаше периоди кога секој месец ја стрижев и менував најразлични фризури. Обично кратка ја носам . Сега нешто пробувам да ја пораснам ама слабо ми оди . Ме нервира. Сакам фризура пери носи или нешто на кое што нема многу време да трошам.
А и сакам да имам виткана коса , федерчиња... ама то можи понатаму некогаш ладна ако ја направам ...сега можам да се задоволам со виткана коса еднаш месечно - кога ќе ја извиткам со фигаро.
А сакам и суканици да имам за дипломска ... ама нема да ја истрпам косата до тогаш .

До пред некое време ја носев вака:

Сега ја пуштив да подпорасни :

А кога ја виткам е ваква:

Инаку ништо посебно не користам за косата. Фарбана ми е ама колку шо знам не е оштетена. Некогаш гелче или пена ако ја виткам и ништо др.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ми се допаѓа втората фризура и фаца од сликите на grunge_girl. Видов една таква пред извесно време во кафиќ, и се навратив во истиот кафиќ утредента за да ја видам таа убава фризура пак. И ја простудирав, многу слична фаца, и еве неколку дена ми е у мисла...
а ја вака....

Член од
7 декември 2011
Мислења
283
Поени од реакции
83
Ми се допаѓа втората фризура и фаца од сликите на grunge_girl. Видов една таква пред извесно време во кафиќ, и се навратив во истиот кафиќ утредента за да ја видам таа убава фризура пак. И ја простудирав, многу слична фаца, и еве неколку дена ми е у мисла...
а ја вака....

Од страната кец а горе двојка ?

Член од
5 септември 2010
Мислења
37
Поени од реакции
31
Nekoj slucajno da ne znae kako se vika zenskava...

Gea

месечинка
Член од
11 октомври 2011
Мислења
217
Поени од реакции
720
Пораснавме. :LOL:

Attachments

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Nekoj slucajno da ne znae kako se vika zenskava...
На оваа сигурно природна и е така.
Ти ако сакаш трајно така слично да ти изгледа можиш ладна да ја направиш .. А ако сакаш од време на време можиш со фигаро и со преса да си направиш федерчиња.
Можиш и со крпчиња ама то многу мачно е.

М

Мaријa

Гостин

^ Многу долг период ја носев косата вака, дека не обожавам многу долга коса. После тоа ми порасна долгичка, па не ме пуштаа да си ја скратам, наводно поубаво ми стоела така, и се' уште ми е таква. Ама време е за 'мала' промена, па планирам да си направам шишки, слатки ми се детинести :X3:, а должината на косата да не ја менувам. Вака некако;

Утре-задутре ќе биде, мада никој не ми ја свиѓа идејава за ваква фризура.. :(

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782

^ Многу долг период ја носев косата вака, дека не обожавам многу долга коса. После тоа ми порасна долгичка, па не ме пуштаа да си ја скратам, наводно поубаво ми стоела така, и се' уште ми е таква. Ама време е за 'мала' промена, па планирам да си направам шишки, слатки ми се детинести :X3:, а должината на косата да не ја менувам. Вака некако;

Утре-задутре ќе биде, мада никој не ми ја свиѓа идејава за ваква фризура.. :(
Најбитно тебе да ти се свиѓа.Треба одржување на шишке ја сам носила 2-3 године ама уредно изгледа.Мене увек ми се свиѓа :)

Член од
10 јули 2010
Мислења
127
Поени од реакции
45
А дали знае некој што да ставам за замена за гел значи не да ја стврдне него само да изгледа како да е водена???

П

Пепси_

Гостин
А дали знае некој што да ставам за замена за гел значи не да ја стврдне него само да изгледа како да е водена???
шо ќе ти е таква ќе подсеќа на мрсна коса....земи си восок и свиркај си

Kajgana Shop

На врв Bottom