Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Скриј се некаде бе.
Дечко,прочитај малце за историјата на клубот за кој навиваш.Totonero 1980;)
--- надополнето: 29 јули 2012 во 21:41 ---
Forza Juve, viva la Juve... Se juve koga osvojuva "slucajno" se naogaat mesteni natprevari... Viva la Marota
Дали Јувентус е вклучен во скандалот со местени натпревари?Само ова одговори ми.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Дечко,прочитај малце за историјата на клубот за кој навиваш.Totonero 1980;)
--- надополнето: 29 јули 2012 во 21:41 ---

Дали Јувентус е вклучен во скандалот со местени натпревари?Само ова одговори ми.
Ајдеееееееееее, фан на Јувентус ќе ми кажува како Милан местел натпревари.
Лелееееее :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ајдеееееееееее, фан на Јувентус ќе ми кажува како Милан местел натпревари.
Лелееееее :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Глеам дека си копиљ и не си го товорил линкот еве ти сеа две слики нив ќе мроашд а ги видиш (освен ако не си ќорав).
Totonero 1980
totonero milan.jpg

Calciopoli 2006
milan calciopoli.jpg

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Го негира тоа некој од фан клуб Јуве????Ај сеа принт на 2 слика и трк у веце да го дудлаш.Детиште глупо.
Нема да се спуштам на твоето ниво бидејќи некој нема да ја забележи разликата меѓу нас.
Фино лепо ќе те пријавам и ќе си служиш казна.Дете паметно

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Го негира тоа некој од фан клуб Јуве????Ај сеа принт на 2 слика и трк у веце да го дудлаш.Детиште глупо.
ти си глуп...па нели ЈУВЕ НЕ Е КРИВ....НЕЛИ ЈУВЕ ГО НАМЕСТИЈА...тоа шо е ако не е негирање?

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ти си глуп...па нели ЈУВЕ НЕ Е КРИВ....НЕЛИ ЈУВЕ ГО НАМЕСТИЈА...тоа шо е ако не е негирање?
ја не негирам дека е исфрлен у 2 лига,а тоа дека е наместен е наместен,кад тад вистината ќе излезе на виделина.Тогаш има да ќутите као пички.Немате лице вие миланезите да зборите за местење и исфрлање во понизок ранг.Интерашите да (додека не излезе скандал дека и тие местеле).
--- надополнето: 29 јули 2012 во 22:09 ---
Нема да се спуштам на твоето ниво бидејќи некој нема да ја забележи разликата меѓу нас.
Фино лепо ќе те пријавам и ќе си служиш казна.Дете паметно
Ме уништи сеа.Ако ти толку се соживуваш со тоа дека пишуваш на форум и јадеш гомна и се бламираш,јас во животот имам други цели.Отидов да рипнам од балкон,з амене животот е готов,ќе мепријавиш и ќе јадам бан.:(

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
ја не негирам дека е исфрлен у 2 лига,а тоа дека е наместен е наместен,кад тад вистината ќе излезе на виделина.Тогаш има да ќутите као пички.Немате лице вие миланезите да зборите за местење и исфрлање во понизок ранг.Интерашите да (додека не излезе скандал дека и тие местеле).

Ме уништи сеа.Ако ти толку се соживуваш со тоа дека пишуваш на форум и јадеш гомна и се бламираш,јас во животот имам други цели.Отидов да рипнам од балкон,з амене животот е готов,ќе мепријавиш и ќе јадам бан.:(
епа што си толку напорен демек некој негираше дека 80 милан е исфрлен во втора лига?? али бар не обвинуваме никој за нешто што сами сме криви.....а не ко вас цел свет да ни е крив и да се криеме позади сите а ние да глумиме светци...тоа е разликата помеѓу вас и нас.... НЕ ПЛАЧЕМЕ 7 години по ред ...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281

Какви цели ќе исполнуваш ти бе со ваков памет жити се? :facepalm:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
МОЈ ФАВОРИТ ЈУВЕ ! НАРАВНО FINO ALLA FINE FORZA LA JUVENTUS !

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Кој ќе го води Јувентус, за време на суспензијата на Конте?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.214
Поени од реакции
14.482
Ова сезона треба да се обрне внимание на неколку млади играчи. Први што ми паѓаат на памет: Дестро (Рома), Инсиње (Наполи), Муриел (Удинезе), Шарави и Де Шиљо (Милан), Кутињо (Интер), Имобиле (Џенова). Ѕвездите си отидоа од Сериа А или не сакаат да дојдат, тоа може да биде добра прилика за младите играчи кои треба да станат ѕвезди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom