Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како се трга црвеното од очите на луѓето на сликите?

Ima RED EYE tool

re15.jpg

Selektiraj go vnimatelno crvenoto vo ochite.. i toa e toa. Iskoristi i malce mashta :) kje go dobiesh ona shto go sakash

Дечки може некој да ми ја тргне позадината од сликата?
Chibi_Deadshot_2__by_hedbonstudios.jpg

Пробав, ја тргнав позадината и потоа зачував во ПНГ формат пак си е бела. :(
За аватар сакам да си ја ставам.

Ако ти е за аватар треба да ја направиш 120x120 px. Овде немам Фотошоп, кога ќе идам дома ќе ти ја направам ;)

Bujrum. :) Zagrean mi beshe Ps. :P Tamn ti e za avatar i ko golemina :))

mrw

Ај нека се најде некој љубезен со serial number за CS5-ка, bitteschööööön *треп*

Ај нека се најде некој љубезен со serial number за CS5-ка, bitteschööööön *треп*
Од таму каде што си го даунлоадирала би требало да го имаш во фолдерот updates ако го немаш пиши ке ти дадам коа ке дојдам дома.....:helou:

Од таму каде што си го даунлоадирала би требало да го имаш во фолдерот updates ако го немаш пиши ке ти дадам коа ке дојдам дома.....:helou:
што бара па serial во фолдерот Updates?

и да ставиш serial после неколку дена или недела или повеќе ќе бара пак, подобро е Hosts Patch :)

што бара па serial во фолдерот Updates?

и да ставиш serial после неколку дена или недела или повеќе ќе бара пак, подобро е Hosts Patch :)
Па јас го симнав од еварез мк и во тој фолдер имаше повеќе serial напишав еден еве ништо не ми прај проблем а го користам од кога е ставен за даунлоадирање на нивниот сајт...:toe:

Ај некој ако може да ми најде асален торент со Photoshop CS5,целосна верзија со клуч,за windows 7 Ultimate 32-bit,да работи 100%,пошо јас симнав еден и тапа,не работеше...

Кој ми најде,има зеленко !

Каде да најдам free stock photos?Кај и да најдам се наплаќаат...И дај кажете како да сменам скин на фотошоп:helou:

Може некој да ми најде текс во врска со фото-шоп..Некое објаснување за програмот што прави и како прави.фала

Може некој да ми најде текс во врска со фото-шоп..Некое објаснување за програмот што прави и како прави.фала

КЛИК !

Музичка желба ??

Ако не знаеш енглески,користи си google translate,колку толку ке сфатиш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom