Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ти е за аватар треба да ја направиш 120x120 px. Овде немам Фотошоп, кога ќе идам дома ќе ти ја направамДечки може некој да ми ја тргне позадината од сликата?![]()
Пробав, ја тргнав позадината и потоа зачував во ПНГ формат пак си е бела.
За аватар сакам да си ја ставам.
Од таму каде што си го даунлоадирала би требало да го имаш во фолдерот updates ако го немаш пиши ке ти дадам коа ке дојдам дома.....:helou:Ај нека се најде некој љубезен со serial number за CS5-ка, bitteschööööön *треп*
што бара па serial во фолдерот Updates?Од таму каде што си го даунлоадирала би требало да го имаш во фолдерот updates ако го немаш пиши ке ти дадам коа ке дојдам дома.....:helou:
Па јас го симнав од еварез мк и во тој фолдер имаше повеќе serial напишав еден еве ништо не ми прај проблем а го користам од кога е ставен за даунлоадирање на нивниот сајт...што бара па serial во фолдерот Updates?
и да ставиш serial после неколку дена или недела или повеќе ќе бара пак, подобро е Hosts Patch![]()
http://www.sxc.hu/ за сток фотографии, само регистрирај се (бесплатно)Каде да најдам free stock photos?Кај и да најдам се наплаќаат...И дај кажете како да сменам скин на фотошоп:helou:
Може некој да ми најде текс во врска со фото-шоп..Некое објаснување за програмот што прави и како прави.фала