Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Член од
30 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
Здраво,ако може некој да остави некои линкови од фотошоп туторијали, ако се видео туторијали уште поубаво..Фала однапред,поздрав

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ај да не кршам правила(мада ги кршам со самио офф топик) да ми даде некој ако може да се најде по нет цс4 ама фулл или евентуално со код или крак од екстендет преку петре веке....ПО ПП

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Здраво,ако може некој да остави некои линкови од фотошоп туторијали, ако се видео туторијали уште поубаво..Фала однапред,поздрав
Имаш една страна наназад http://www.tutoriali.com.mk/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=104&Itemid=345

Едит : не се видео турторијали :wink:

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Ке може некој да ми даде линк од каде да го спуштам фотошоп ?

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Линк за даунлоад на фотошоп цс5 фулл?:wink:
Опааааааа деужњ тоа ногу тешко уште за цс4 се наога онака асалаен среден download ти за цс5 бараш шо ја го вчерашен е...Ако некој најде симнувам капа...(не викам дека не се може ама ногу тешко)

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Опааааааа деужњ тоа ногу тешко уште за цс4 се наога онака асалаен среден download ти за цс5 бараш шо ја го вчерашен е...Ако некој најде симнувам капа...(не викам дека не се може ама ногу тешко)
Новата верзија на Adobe Creative Suite 5 е најавена за 12. април, а испораката на софтверот се очекува да започне еден месец подоцна. Новите функции ќе ве остават запрепастени, но во позитивна смисла. Сакате да погледнете некои од нив? Како и вообичаено, CS5 ги комбинира најдобрите функции за графички, видео и веб дизајн за професионалци. Ова видео ги презентира само некои од функциите на новиот Adobe Photoshop, кои гарантирано ќе ве остават со подотворена уста и широко отворени очи.
Со ова, Adobe далеку ја поедноставува работата за која претходно беа потребни часови, а можеби и денови труд, трпение и напрегнување на очните капилари. Ако сте кратки со време, тогаш скокнете до 2:40.

Член од
15 ноември 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
http://images1.fanpop.com/images/photos/2200000/benja-y-cami-erreway-casi-angeles-2286629-460-210.jpg
http://images1.fanpop.com/images/photos/2200000/luisana-lopilato-erreway-casi-angeles-2289683-500-300.jpg
тие што сте експерти во фотошоп или оние што знаат вака слично да ги прават сликите ама не до толку светло плс ...кажете туторијал:salut:
Оди во менито Image - Adjustments - Brightness and contrast - тука чепкај си. И пишувај со нормален фонт :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Има ли некој расположен да му пратам една слика со 6 души, да тргне 2ца од неа?

Kajgana Shop

На врв Bottom