Izgleda deka Aqvilani e mnogu blisku do Fiorentina
Ko sekoja godina
Dobro e imame prilicno dobar i aktiven transfer period, donesuvme nekoi solidni zasiluvanja, a uste nekoi uste podobri se vo igra. Se vrtat dobri iminja za sredinata,
aquilani i
gargano se zverovi, aqvilani se zaeba sto otide u anglija ne se snajde voopsto, a posle bese sutkanje nataka navaka, baraat golemi pari za nego Lpool a drugive nekat da dadat, se nadevam ke go potpise fiorentina, tuka problem e platata, navodno klubovite veke postignale dogovor
i toj
Ralf go spomnuvaat iskreno pojma nemam koj e toj igrac, po ona sto go citam treba da e dobar.
Zau u odbrana gledam za
Kjaer go sponvaat iskreno ja bi sakal da dojde ke imame koska odbran, od mladi igraci, Nastasic, Camporese i novive decki ke gazat.
U napad Gomez go spomnuvaat od Catania i ovoj ne znam kako igra ama navodno i inter bile zaenteresirani pa mozda vredi nesto.
Eden od agentive, menageri u italjanskiov fudbal vika fiorentina dogovorila 2 igraci od sreina sto bile podobri od aquilani
aj da vidime sto ke bide, ostanavme bez 3 klucni igraci Gamberini, Behrami i montolivo, golemi se sansite da si zamine i Jojo ke bide interesno
Spored mene mn zavivsi kakov mentalitet ke im nametne Montela, ako uspee da gi motivira i so porsecni igraci mozeme daleku da stigneme, pa so prandeli imavme jaki i graci ama ne bea site ekstra klasa, i igravme mn dobro osobeno na domasen teren .