Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Филмов ми е гледан пред некои 4-5 години...
почнуваше со напад на едно село... ги испоубија сите.. и го заробија едно дете..
друго што помнам од филмот беше дека детето вртеше нешто за мелење жито наместо коњи...
потоа им се одмазди...
ај хелп

Филмов ми е гледан пред некои 4-5 години...
почнуваше со напад на едно село... ги испоубија сите.. и го заробија едно дете..
друго што помнам од филмот беше дека детето вртеше нешто за мелење жито наместо коњи...
потоа им се одмазди...
ај хелп
Конан Варваринот со Арнолд ШваЈнцингер?

Барам филм еден со Едвард Нортон. Ми текнува само на една сцена. Едвард Нортон седи пред огледало и одразот од огледалото му збореше, му се дереше нешто! :)

EDIT: Го најдов, 25th Hour е.

Го барам филмот каде што има нешто кражба на сеф. Го начекав на тв и тоа на крај и неможев да видам како се вика.

Две девојки се цимерки и полека стануваат другарки. Но, едната е болно љубоморна на другата. Постојано и ги облекува алиштата, ќе си направи иста фризура како нејзината и дури во сред спиење ќе му дојде на дечкото на другарката, преправена во неа и ќе има односи со него. На крајот знам го убива и дечкото и другарката мислам.
Any ideas?

п.с Имаа и куче, ама и тоа го убива.

Две девојки се цимерки и полека стануваат другарки. Но, едната е болно љубоморна на другата. Постојано и ги облекува алиштата, ќе си направи иста фризура како нејзината и дури во сред спиење ќе му дојде на дечкото на другарката, преправена во неа и ќе има односи со него. На крајот знам го убива и дечкото и другарката мислам.
Any ideas?

п.с Имаа и куче, ама и тоа го убива.
The Roommate

Барам една серија поточно ми треба англискиот наслов на истата ја скинаа на Канал 5 заради турците , а не ми се чека до септември за новио епизоди на АХН. Имено станува збор за серијата Измамници или Далаверџии ама ич не ми текнува како е на англиски некој ако сака да ми каже :)

Барам една серија поточно ми треба англискиот наслов на истата ја скинаа на Канал 5 заради турците , а не ми се чека до септември за новио епизоди на АХН. Имено станува збор за серијата Измамници или Далаверџии ама ич не ми текнува како е на англиски некој ако сака да ми каже :)
Leverage?

imam gledano film ama naslovot ne go znam i veke podolgo vreme sakam da go najdam ama neznam kako bidejki ne gi znam glumcite,,,,,,,Vo filmot se raboti za edna izgubena devojka koja ima sindrom na losa sreka a tatkoi nekoj bogat i moken covek proba da ja najde na sekoj moken nacin i na kraj isprati po nea eden vraboten so isto taka sindrom na losa sreka filmot e komedija na kraj se navagaat so devojkata i ovaj lele kolku sakam povtorno da go gledam ama ne znam kako se vika i ne znam kako da go najdam pa ako nekoj znae molam neka pise....
Zosto na site ima pomagaat a na mene ne da go najdam ovaj film ajde malku pomos filmot e malku postar i ne e tinejdzerski

Не е таа нешто како Hugles мислам дека беше со еден црнец , стариот кој го игра ликот на Алберт во еден бар се состануват и прават планови за измами на луѓе така група се со една плава женска се само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom