Семе Синапово (Тема за хејтери)

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Без да погледнев кои пријатели го лајкнале Семе Синапово ќе погодев. Кога погледнав 95 % погодив, дури смеа ме фати колку си ги познавам пријателите. :D

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
и ја како и повеќето не сфаќам што има да се хејта ова o_O
ни го хејтам, ни го сакам......ама па до толку и вие сте претерале

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро де, и јас не сфаќам може што има да се хејта нешто друго па не коментирам по теми. Свашта еј, и ЧДА не е тоа што беше, увек се појавуваат некои што го потат.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
па ми беше досадно бе (ако мислиш на мене), што да праам друго освен да тепам време тука.
мислев сте подружељубиви...ѓубре.....

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Имајте убава ноќ...

Не ми се верува како може да има толку лајкови странава -_-

O

Orion.

Гостин
Имајте убава ноќ...

Не ми се верува како може да има толку лајкови странава -_-
За разлика од таа сликана погоре со болното дете( затоа што пораката е глупост, секако не заради болното дете) која можеби и не е од спорнава страница, што има лошо тука?
Знаеш, покрај атеисти постојат и верници во државава:)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Јас за семе синапово немав слушнато се додека не почнаа луѓево да го хејтаат ... сеа ја ги хејтам нив!

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
ахм 51.850 луѓе се ненормални што го сакаат ова, вие 2 без 3 хејтери сте се собрале да хејтате.
олабавете малкууу, странава навистина е позитивна

Channar

гастроентерохепатолог
Член од
3 јуни 2011
Мислења
199
Поени од реакции
255
Директорка на основно училиште (не можам да наведам кое) на секој училишен совет почнувала и завршувала со реченица од Семе Синапово, па замислете сеа со какви реченици почнува и завршува кога на дневен ред доаѓаат проблематични деца, упецаљки на копиљана фатена како дува лепак или седмоодделенци кои дрка*т на најмладата професорка во школото?

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.152
Поени од реакции
8.122
Без да погледнев кои пријатели го лајкнале Семе Синапово ќе погодев. Кога погледнав 95 % погодив, дури смеа ме фати колку си ги познавам пријателите. :D
исто. :D
--- надополнето: 24 јули 2012 во 03:19 ---
Само ја не ја сфаќам финтава, или има уште некој?
Ај ко на плавуша да ми се објасни....
ништо бе па ти..нека ти текни кој ти се најглупи пријатели на фб...е баш тие се фанови на ова страна

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Најинтересната работа е што овие страни се тежок бизнис. Можат добри пари да се вадат од ова.

M

Moon Child

Гостин
Да не се Џеховини сведоци ама хардкор (во џеховина смисла) фракција...
Мене ми смрдат дека се Протестанти. Проповедаат и пропагираат цело време молитви и стихови од Библијата, а немаат ниедна Икона во тоа сликите. Знам човек што на времето се повеа по тие ствари и ми потврди дека сликичките се во тој стил. Ова со Семе Синапово ти е исто како оние "нововерци" (ние во Велес така ги викаме) што тајно и суптилно вршат пропаганда, гарант се некоја таква ствар, и сето тоа го прават на суптилен начин со цел да привлечат луѓе кон тоа " учење". Гледаш не пропаѓираат апла како Џеховините сведоци што одат од врата на врата и делат литература ( :pos: ), туку ги лажат тетките и ги наведуваат несвесно да пропагираат со споделувањето. Не забегав, држи вода, кој се дружел со некој таков знае.

Kajgana Shop

На врв Bottom