За разлика од таа сликана погоре со болното дете( затоа што пораката е глупост, секако не заради болното дете) која можеби и не е од спорнава страница, што има лошо тука?Имајте убава ноќ...
Не ми се верува како може да има толку лајкови странава -_-
Семе синапово го излечи Меџик Џонсон од сида.
исто.Без да погледнев кои пријатели го лајкнале Семе Синапово ќе погодев. Кога погледнав 95 % погодив, дури смеа ме фати колку си ги познавам пријателите.![]()
ништо бе па ти..нека ти текни кој ти се најглупи пријатели на фб...е баш тие се фанови на ова странаСамо ја не ја сфаќам финтава, или има уште некој?
Ај ко на плавуша да ми се објасни....
како прават пари бре?Најинтересната работа е што овие страни се тежок бизнис. Можат добри пари да се вадат од ова.
Мене ми смрдат дека се Протестанти. Проповедаат и пропагираат цело време молитви и стихови од Библијата, а немаат ниедна Икона во тоа сликите. Знам човек што на времето се повеа по тие ствари и ми потврди дека сликичките се во тој стил. Ова со Семе Синапово ти е исто како оние "нововерци" (ние во Велес така ги викаме) што тајно и суптилно вршат пропаганда, гарант се некоја таква ствар, и сето тоа го прават на суптилен начин со цел да привлечат луѓе кон тоа " учење". Гледаш не пропаѓираат апла како Џеховините сведоци што одат од врата на врата и делат литература (Да не се Џеховини сведоци ама хардкор (во џеховина смисла) фракција...