Како ќе изгледа затворениот базен во Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата closertb
  • Време на започнување Време на започнување

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Во тек е изгрдбата на отворениот и затворениот базен во близина на спортската сала во Куманово. Затворениот базен ќе биде на површина над 5,5 илјади метри квадратни, а ќе содржи спортски, комерцијален дел и спа-центар. Базенот се гради по сите современи стандарди за такви објекти и со можност за одржување на големи спортски манифестации. Погледнете ја проекцијата на овој објект.

Извор

По бедна видео презентација неможеше..а од надвор не ми се свиѓа,посебно тоа столбовите.

Браво Кумановци, ќе ви идеме на гости:)(y)

Супер е градбата, модерен акватик центар, само да направеле компетитивен базен, 50 на 22,5, не ваков за рекреација, да се развива спортот и по други градови.

По бедна видео презентација неможеше..а од надвор не ми се свиѓа,посебно тоа столбовите.
Затоа што градоначалникот е од другата партија?
Беден си.

Супер е градбата, модерен акватик центар, само да направеле компетитивен базен, 50 на 22,5, не ваков за рекреација, да се развива спортот и по други градови.
Мислам дека и овој е толку o.O ? не кажаа колку а изгледа прописно шо знам .. колку на колку е овој ?

Мислам дека и овој е толку o_O ? не кажаа колку а изгледа прописно шо знам .. колку на колку е овој ?

Набрзинка го пролистав видеово со кликање по барот, тоа што го видов базенчето беше јајцевидно :) треба правоаголна форма да е.

Затоа што градоначалникот е од другата партија?
Беден си.

Фала и ти си.
Не ми се свиѓа од надвор пошто е прост,а штом е прост на слика гарантирам со глава дека у живо уште попрост ќе биде,стара школа е тоа... И ти си против Ск 2014, па ја не ти викам прост си,ај сега навлажни се на комуњарчето..

Победна* видео презентација не можеше*..а од надвор не ми се свиѓа,посебно тоа столбовите.
Ех, да го градевте вие ни столбови немаше да има! (y)

Надворешново базентче ќе биде 6 х 2, така? Многу мало изгледа во споредба со скалите. :unsure:

Иначе од внатре, супер. И она соблекувални, супер. :P (Y)

Фала и ти си.
Не ми се свиѓа од надвор пошто е прост,а штом е прост на слика гарантирам со глава дека у живо уште попрост ќе биде,стара школа е тоа... И ти си против Ск 2014, па ја не ти викам прост си,ај сега навлажни се на комуњарчето..

Цитро, еве ти го Акватик центарот во Лондон

aquatic-center_zaha-hadid.jpg

Што е разликата од овој до тој во Куманово? Само кровот а овој кров е ѓавол и пол и не може државава да си го дозволи, нали. Не ти треба дизајн некој бомба на базен, верувај, повеќе се гледа на темелите и на ентериерот затоа што многу треба да се пази на осцилациите кога се гради базен. Екстериерот мање битен, ако сака и на .!. нека има дизајн.

А кои ние бе,кои вие ? Татко ти ли го гради,Циц од негов џеб ли ќе дава пари.а?
Ај не навлегувај во глупи дискусии... Значи Груевски Скопје 2014 од негов џеб го гради?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom