Како ќе изгледа затворениот базен во Куманово

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Во тек е изгрдбата на отворениот и затворениот базен во близина на спортската сала во Куманово. Затворениот базен ќе биде на површина над 5,5 илјади метри квадратни, а ќе содржи спортски, комерцијален дел и спа-центар. Базенот се гради по сите современи стандарди за такви објекти и со можност за одржување на големи спортски манифестации. Погледнете ја проекцијата на овој објект.

Извор

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
По бедна видео презентација неможеше..а од надвор не ми се свиѓа,посебно тоа столбовите.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Браво Кумановци, ќе ви идеме на гости:)(y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Супер е градбата, модерен акватик центар, само да направеле компетитивен базен, 50 на 22,5, не ваков за рекреација, да се развива спортот и по други градови.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Само цената да не биде 200 денари влез од човек/дете +капа

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
По бедна видео презентација неможеше..а од надвор не ми се свиѓа,посебно тоа столбовите.
Затоа што градоначалникот е од другата партија?
Беден си.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Супер е градбата, модерен акватик центар, само да направеле компетитивен базен, 50 на 22,5, не ваков за рекреација, да се развива спортот и по други градови.
Мислам дека и овој е толку o_O ? не кажаа колку а изгледа прописно шо знам .. колку на колку е овој ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Мислам дека и овој е толку o_O ? не кажаа колку а изгледа прописно шо знам .. колку на колку е овој ?
Набрзинка го пролистав видеово со кликање по барот, тоа што го видов базенчето беше јајцевидно :) треба правоаголна форма да е.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Затоа што градоначалникот е од другата партија?
Беден си.
Фала и ти си.
Не ми се свиѓа од надвор пошто е прост,а штом е прост на слика гарантирам со глава дека у живо уште попрост ќе биде,стара школа е тоа... И ти си против Ск 2014, па ја не ти викам прост си,ај сега навлажни се на комуњарчето..

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Победна* видео презентација не можеше*..а од надвор не ми се свиѓа,посебно тоа столбовите.
Ех, да го градевте вие ни столбови немаше да има! (y)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Надворешново базентче ќе биде 6 х 2, така? Многу мало изгледа во споредба со скалите. :unsure:

Иначе од внатре, супер. И она соблекувални, супер. :P (Y)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Фала и ти си.
Не ми се свиѓа од надвор пошто е прост,а штом е прост на слика гарантирам со глава дека у живо уште попрост ќе биде,стара школа е тоа... И ти си против Ск 2014, па ја не ти викам прост си,ај сега навлажни се на комуњарчето..
Цитро, еве ти го Акватик центарот во Лондон

Што е разликата од овој до тој во Куманово? Само кровот а овој кров е ѓавол и пол и не може државава да си го дозволи, нали. Не ти треба дизајн некој бомба на базен, верувај, повеќе се гледа на темелите и на ентериерот затоа што многу треба да се пази на осцилациите кога се гради базен. Екстериерот мање битен, ако сака и на .!. нека има дизајн.

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
А кои ние бе,кои вие ? Татко ти ли го гради,Циц од негов џеб ли ќе дава пари.а?
Ај не навлегувај во глупи дискусии... Значи Груевски Скопје 2014 од негов џеб го гради?

Kajgana Shop

На врв Bottom