Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Момци ми треба помош, оваа сега на сликата што ке ја пастирам од страната ова црното што е на крајта шо е на цел знак како на некоја слика истото да го направам вака со црно по убаво да е :
122_juventus_tn.jpg

Ме разбирате со кое викам, ова од страната :) :kesa:

Момци ми треба помош, оваа сега на сликата што ке ја пастирам од страната ова црното што е на крајта шо е на цел знак како на некоја слика истото да го направам вака со црно по убаво да е :
122_juventus_tn.jpg

Ме разбирате со кое викам, ова од страната :) :kesa:

Мислиш за сенката ? Ако е за тоа вака:
Со алатките за правење селекција обележи го цел амблем заедно со црната сенка од десно, ископирај го, потоа креирај нов лаер и на новиот лаер пастирај го амблемот и со блендинг опциите додај му сенка на лево и тоа е тоа.

Мислиш за сенката ? Ако е за тоа вака:
Со алатките за правење селекција обележи го цел амблем заедно со црната сенка од десно, ископирај го, потоа креирај нов лаер и на новиот лаер пастирај го амблемот и со блендинг опциите додај му сенка на лево и тоа е тоа.
Да, на сенка мислев. Ама ако те разбрав нешто ... :jaj:

Објасни каде дека што пишува, бидејки тапа сум. :)

Да, на сенка мислев. Ама ако те разбрав нешто ... :jaj:

Објасни каде дека што пишува, бидејки тапа сум. :)

Ps.jpg

Е сеа на крај изгледа ќе треба да користиш и гума, па малце да шминкаш за да испадне како што треба... Ако има некој поедноставно и поефикасно чаре арно, ако не... :toe:

Ако може линк или торент за да го downлоадирам Фотошоп..

:wink:

Moже ли некој на мојата слика што ми е аватарот, да ми ја направи од ѕад да нема бело.. само сликата да биде.Фала однапред:smir:

ТоРпЕдО# напиша:
Moже ли некој на мојата слика што ми е аватарот, да ми ја направи од ѕад да нема бело.. само сликата да биде.Фала однапред:smir:
Ај и ако може да ми направете потпис за Милан да пише " Ac Milan " ама да нема од ѕад на сликата бело .. исто како и што ке ми направите аватар... фала.:smir:

Добро бе Flix другарче, дај не ни прави вакви лиги :baeh:. Ова со времињава..глеам неколку слики ги средуваш. Дај пиши едно туториалче не биди скржав :) поздраввввв...

Ej, neznam kade da se obratam za ova ..
Ke moze li nekoj ako znae da mi napravi slika od Stealth Assassin .. eve vi slika i ke vidite kako sakam i da ima prvo slika od Stealth, pa Stealth Assassin User.. fala odnapred, eve vi primer.
2ex1pgx.png

Вака, да опоменам само.
Мислам дека е крајно време да се престане со "побарувачки" за обични и глупи работи. Доколку имате нешто паметно да кажете во врска со фотошоп, некој туторијал, tips & tricks, нешто БИЛО ШТО ЌЕ БИДЕ КОРИСНО ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА Adobe Photoshop да го пишете, во спротивно имате профили, приватни пораки IM сервиси. Користете ги нив, се отру темава

Ете пример како од фотка сликана на магливо време
да изгледа како да е сончево времето :)

P1070056.jpg

Peaceful_Winter_by_FLixter.jpg
bravo za ova flix se gleda deka imas vestina no daj malce walkthrough za nas.... ne sme site PRO za PS

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom