Gh0$T
BanishedFromMyOwnWorld
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 271
- Поени од реакции
- 19
Фала :smir:
Фала :smir:
Мислиш за сенката ? Ако е за тоа вака:Момци ми треба помош, оваа сега на сликата што ке ја пастирам од страната ова црното што е на крајта шо е на цел знак како на некоја слика истото да го направам вака со црно по убаво да е :
Ме разбирате со кое викам, ова од страната :kesa:
Да, на сенка мислев. Ама ако те разбрав нешто ... :jaj:Мислиш за сенката ? Ако е за тоа вака:
Со алатките за правење селекција обележи го цел амблем заедно со црната сенка од десно, ископирај го, потоа креирај нов лаер и на новиот лаер пастирај го амблемот и со блендинг опциите додај му сенка на лево и тоа е тоа.
Да, на сенка мислев. Ама ако те разбрав нешто ... :jaj:
Објасни каде дека што пишува, бидејки тапа сум.
Триал верзијата можеш да ја симнеш од тука:Ако може линк или торент за да го downлоадирам Фотошоп..
:wink:
Ај и ако може да ми направете потпис за Милан да пише " Ac Milan " ама да нема од ѕад на сликата бело .. исто како и што ке ми направите аватар... фала.:smir:ТоРпЕдО# напиша:Moже ли некој на мојата слика што ми е аватарот, да ми ја направи од ѕад да нема бело.. само сликата да биде.Фала однапред:smir:
Moже ли некој на мојата слика што ми е аватарот, да ми ја направи од ѕад да нема бело.. само сликата да биде.Фала однапред:smir:
Фала:smir:
bravo za ova flix se gleda deka imas vestina no daj malce walkthrough za nas.... ne sme site PRO za PSЕте пример како од фотка сликана на магливо време
да изгледа како да е сончево времето