CueBaLL
Schizophrenic
- Член од
- 7 декември 2008
- Мислења
- 1.137
- Поени од реакции
- 34
cooLВака боље?
cooLВака боље?
нe e нешто тешко само ти требаат добри плугини. Еве види јас што направив од фототоМожеш да ми објасниш ова како се прави? Или нешто туториал било што
Кликни тука, аплоадирај го и линкот којо ќе ти го даде опстирај го тука иначе вака неможе да го симнуваат другитеfile:///C:/Documents and Settings/User/Desktop/photoshop.rar Ако можете да го видите ова супер е за почетници(како на пример јас).А ова уствари го учиме во школо.
Позз
Епа ај дајте некои добри плугини такозвани ефектинe e нешто тешко само ти требаат добри плугини. Еве види јас што направив од фотото
све е у плугините или такозвани ефекти.
Тоpaz Adjust инаку на оваа нема ништо освен обичнo додадена оштина контраст и бои средени. :smir:Епа ај дајте некои добри плугини такозвани ефекти
Кога отвараш нов документ во Photoshop му ги задаваш димензии колку ти се потребни и потоа го правиш потписот по твој вкус .Ај некој нека ми каже како да направам потпис(како за на форумов)?
има фраер и топаз се праи ...или обратно бешеЕте пример како од фотка сликана на магливо време
да изгледа како да е сончево времето
Не е финтата да ја имаш програмата финтата е да знаеш да ја искориситшима фраер и топаз се праи ...или обратно беше