Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вака боље?

potpis.jpg
cooL

Можеш да ми објасниш ова како се прави? Или нешто туториал било што :)

нe e нешто тешко само ти требаат добри плугини. Еве види јас што направив од фотото :D

slika.jpg

све е у плугините или такозвани ефекти.

file:///C:/Documents and Settings/User/Desktop/photoshop.rar Ако можете да го видите ова супер е за почетници(како на пример јас).А ова уствари го учиме во школо.

Позз

Кликни тука, аплоадирај го и линкот којо ќе ти го даде опстирај го тука иначе вака неможе да го симнуваат другите :)

нe e нешто тешко само ти требаат добри плугини. Еве види јас што направив од фотото :D

slika.jpg

све е у плугините или такозвани ефекти.

Епа ај дајте некои добри плугини такозвани ефекти :)

Епа ај дајте некои добри плугини такозвани ефекти :)

Тоpaz Adjust инаку на оваа нема ништо освен обичнo додадена оштина контраст и бои средени. :smir:

Prasanje

Moze li da mi kazete od kade da simnam photoshop?

Ај некој нека ми каже како да направам потпис(како за на форумов)?

Ај некој нека ми каже како да направам потпис(како за на форумов)?
Кога отвараш нов документ во Photoshop му ги задаваш димензии колку ти се потребни и потоа го правиш потписот по твој вкус :toe:.
Ако имаш уште нешто нејасно слободно прашај

Ете пример како од фотка сликана на магливо време
да изгледа како да е сончево времето :)

P1070056.jpg

Peaceful_Winter_by_FLixter.jpg

Момци прати сега. Нели знам како е за на пример во потписот да ставам текст и да биде без позадина. Е правам ама сега сакам за Аватар сакам да си напишам она што го сакам и ставам таму без позадина и никако да ми се направи без позадина и кратам голку што можам за да сокријам позадина до буквите е точно и пак позадина има, еве на пример кажете од почетокот како да направам аватар да напишам текст ама позадина да нема ништо само текстот да ми излегува на аватарот.

?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom