Goran Bt
локал патриот
- Член од
- 28 јуни 2009
- Мислења
- 9.337
- Поени од реакции
- 8.391
Шансите на вардар се 50-50% според мене за да го помини Бате има добар резултат од првиот натпревар 2-3 и со победа ќе помине сепак главна улога ќе има тренерот Илчо како ќе ја постави играта и ако од првите минути не нападне сигурно Бате ќе знае да казни сепак тие се далеку по искусни и до колку сака вардар да оди следното коло мора да нападне на стартот на натпреварот и да поведе со 1-0 уште во првите 20 минути
Според мене играч ан натпреварот ќе биде Рангелович и на првиот натпревар беше најдобар и сега пред домашна публика уште подобро ќе се претстави
Одличен потег на управата што цените на билетите се по 100 денари иако не очекував да се наполни стадионот по последните информации излгеда ќе згрешам и стадионот ќе биде фул но едно ме чуди каде беа овие 33000 гледачи пред минатата сезона кога вардар беше на прагот од 2 лига или ланската сезона кога беа први и баш ме интересира колку гратиси има поделено партијата
ps.мој тип е вардар 1 - 3 Бате борисов
Според мене играч ан натпреварот ќе биде Рангелович и на првиот натпревар беше најдобар и сега пред домашна публика уште подобро ќе се претстави
Одличен потег на управата што цените на билетите се по 100 денари иако не очекував да се наполни стадионот по последните информации излгеда ќе згрешам и стадионот ќе биде фул но едно ме чуди каде беа овие 33000 гледачи пред минатата сезона кога вардар беше на прагот од 2 лига или ланската сезона кога беа први и баш ме интересира колку гратиси има поделено партијата
ps.мој тип е вардар 1 - 3 Бате борисов