Автобус со израелски туристи е кренат во воздух на аеродромот во Бургас

Член од
19 јуни 2009
Мислења
156
Поени од реакции
53
Бога ми и од детекција си опериран.

Јас можда единствен не изразив сочуство, ниту покажав жал за жртвите.
Посочи ми во кој мој пост покажав дека жалам за Евреите.

(а не дека не жалам, нормално, луѓе се, ама никаде тоа не го покажав)
--- надополнето: 20 јули 2012 во 12:31 ---

Гледаш, дури и во една фантастично праведна земја како Бугарија, Муслиманите праат пиздарии.
нападот не е против христијани туку против Евреи избран е ден и час во кој има само Евреи таму во секое друго време ќе има многу повеќе невини луѓе

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.969
Поени од реакции
83.302
нападот не е против христијани туку против Евреи избран е ден и час во кој има само Евреи таму во секое друго време ќе има многу повеќе невини луѓе
Бугаринот шофер што погинал Евреј бил по религија?

Член од
19 јуни 2009
Мислења
156
Поени од реакции
53
Бугаринот шофер што погинал Евреј бил по религија?
,,Бугаринот'' шофер што погина се вика Мустафа мисјулман е и е от благоевградското село јонково.Други прашаниа?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.969
Поени од реакции
83.302
,,Бугаринот'' шофер што погина се вика Мустафа мисјулман е и е от благоевградското село јонково.Други прашаниа?
Ако е Муслиман. За Шеријатот да се воспостави, не е голема ниту една жртва.
Прашај го семејството на погинатиот.

Член од
19 јуни 2009
Мислења
156
Поени од реакции
53
Ако е Муслиман. За Шеријатот да се воспостави, не е голема ниту една жртва.
Прашај го семејството на погинатиот.
нема убиени христијани во атентатот, можело да има многу но намерно не биле нападнати христијани и Бугари за да биде јасно против кого е нападот. Зашто бугарија има многу добро име пред исламските земји поради својата толеранција кон муслиманите

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.969
Поени од реакции
83.302
нема убиени христијани во атентатот, можело да има многу но намерно не биле нападнати христијани и Бугари за да биде јасно против кого е нападот. Зашто бугарија има многу добро име пред исламските земји поради својата толеранција кон муслиманите
Вјарно, вјарно. Нјама дума...

А това кво е?

Член од
25 јануари 2011
Мислења
505
Поени од реакции
216
MOSAD, CIA, MI6 i DANS rabotat po slucaot i sum siguren deka skoro ke gi uapsat.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Еми, да, така си е. Аз, като Б'лгарин, когато работих вов Иужен Иемен и Афганистан хората винаги ме целиваха, даваха ми дрехи без пари, храна без пари, путки без пари, сичко без пари. От началото не бех свесен за магнитудата на б'лгарската фантастична репутација между мисулманите, но след ниакое време разбрах че истина незимерно не обичат и почитуват заштото сме истина толерантни и општо че сме си феноменални. Е сега, верно е че ниаколку стотици илјади Турци ги е изиала м'гла за времето на Баи Тошо, но това е сосем друг вопрос. Мерси много.

B

Black Guard

Гостин
кажи ми...ти озбилно ли чекаш информации вистински од овие што ги наброја или се зафркаваш :cautious:

Која будала чека информации,чекаме (ре)акција,а веројатно ќе има дефинитивно во Израел,пак ќе паѓаат бомби и ќе изгинат повеќе жртви поради вакви ирационални дела,патетично...тоа е лоботомијата.

Член од
4 јули 2012
Мислења
153
Поени од реакции
79
Пејгамберот Мухаммед(s.a.w.s.) не известил за иднината

*Ќе дојди едно време во кое луѓето ќе мислат само за парите, нема да мислат за халалот и харамот. (Бухари)

*Митото ќе се дава на име на подарок, ќе се убиваат невини луѓе за една закана. (имам Газали)

*Светот ќе се расипе, да ги следиш правилата на религијата ќе биде толку тешко како да држиш оган со рака. (Хаким)

*Секој век ќе биде полош од оној пред него, вака ќе продолжи да се расипува постојано се до денот на кијаметот. (Хадика)

*Неспособните ќе се постават на задача. (Бухари)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.427
Поени од реакции
11.339
Мосад на 2 пати ги има предупредено бугарите да бидат внимателни дека нешто се спрема а и биле многу тнка бвезбедноста у бг

B

Black Guard

Гостин
Абе и нас не предупредија,во секој случај безбедносната ситуација во бугарија не би ја оценил како тнка или лабилна-напротив кај нас е за жал така.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
Мосад на 2 пати ги има предупредено бугарите да бидат внимателни дека нешто се спрема а и биле многу тнка бвезбедноста у бг
и? по кои информации мосад тоа го знаел? ако го знаел, зошто не го спречил? и како мосад мислел дека бугарите можат да спречат нешто што ниту се знае каде, ниту кога ниту што? или си прават терен за сценариото што го смислуваат?
значи, ако јас ти се јавам тебе и ти речам-пази, се спремаат да ти ја ограбат колата, па тогаш јас знам и кој тоа го спрема, можеби не знам точно кога, ама знам точно кој! и тешко е да се спречи?? знаеле мосад, верувам дека знаеле кога е тоа и нивно масло, знае некој како хитлер ја поеба полска? ееееххххх, стари финти, нови будали

Kajgana Shop

На врв Bottom