kako sto pravis i taka ke ti pravat , sto si drobel toa ke go srkasДа не го преведувам коментарот што го прочитав пред малку во кој има логично размислување колку тоа на некого би му звучело погрешно.
karate 19. jul 2012. 10:06 #2069903
Zalosno je kada vrabac pogine a ne ljudi , deca, zene... Ali uvek ima ovo ali. U zadnjih godinu dana jevreji su ubili Palestince, Sirijce, Irance( naucnike fizicare) Libance, Turke na brodu Mavi Marmara, Egipcane policiju ... i ko zna jos sta je bilo . Zato sada niko niti moze znati , niti ce saznati ko je osvetio svoje ubijene od strane jevreja. Ko ubija na kraju ce i sam biti ubijen.
i vo makedonija se izgradeni golem broj na dzamii , vo edno mesto koga se gradi dzamija site fondiraat za izgradba na dzamijata sekoj dava ona sto ima pred se narodot sam si gi gradi dzamiite,Многу често кога дискутираме со Болгарите они на нас Македонците ни предвидуваат пропаѓање, распаѓање, страдање.
Често пати им посочував дека целиот Балкан ќе биде претворен во бојно поле, дека во Бугарија за многу кус период се изграден џамии финансирани од Сауди Арабија кои пропагираат екстремен ислам.
Одговорот на ова не е ниту полициска ниту воена акција.
Тоа пред се треба да биде политичка и духовна акција на православните Славјани.
Имаме ние вредности кон фамилијата, децата, верата, традициите, мора да ги пронајдеме повторно и да ги вратиме во нашите општества.
Не знам каде прочитав во бугарија имало 2 милиона муслимани.Многу често кога дискутираме со Болгарите они на нас Македонците ни предвидуваат пропаѓање, распаѓање, страдање.
Често пати им посочував дека целиот Балкан ќе биде претворен во бојно поле, дека во Бугарија за многу кус период се изграден џамии финансирани од Сауди Арабија кои пропагираат екстремен ислам.
Одговорот на ова не е ниту полициска ниту воена акција.
Тоа пред се треба да биде политичка и духовна акција на православните Славјани.
Имаме ние вредности кон фамилијата, децата, верата, традициите, мора да ги пронајдеме повторно и да ги вратиме во нашите општества.
mnogu se treba da se namalatНе знам каде прочитав во бугарија имало 2 милиона муслимани.
abe tebe ovie izraelvie da ne ti se rodnini sto tolku gi zalisClosse секоја чест, на хирургот 100 грама кафе да му однесеш. Подобро опериран од сарказам не сум видел на форумов, а ги има доста оперирани.
Бога ми и од детекција си опериран.abe tebe ovie izraelvie da ne ti se rodnini sto tolku gi zalis
Гледаш, дури и во една фантастично праведна земја како Бугарија, Муслиманите праат пиздарии.Во бугарија државата дава пари за одржување и изградба на џамии.
Во бугарија е нормално кога христијаните се помалку од муслиманите во едно село и муслиманите даваат пари за да можат и христијаните да имаат црква.
Муслиманите во бугарија се околу 1,2 милиони од кои 400 000 се определуваат како Бугари муслимани или помаци.Сите религиозни книги прво се проверуваат од страна на државата и дури тогаш се дозволува да се продаваат или да се чита од нив во џамија!