Ѓорче 1932
тој сум...
Слушам се организира од секој град по еден автобус ,можеби од некаде и по два три зависи од интерес за да се напуни арената за реваншот. Има некој повеќе инфо околу ова?
Ќе давале и сокче и сендвичи од партија како што ми кажаа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слушам се организира од секој град по еден автобус ,можеби од некаде и по два три зависи од интерес за да се напуни арената за реваншот. Има некој повеќе инфо околу ова?

Абе тие што ќе одат ќе одат со пријатели, ќе си се организираат со коли, зоте може зборува за некој друг вид на организирање.

Зоте не туку трескај зелени, кој ќе плати автобуси.... ? :/
Луѓе сигурно ќе се организираат да дојдат да гледаат. Ко што било случај порано на европските утакмици на Вардар или па на дерби натпреварите у нашава лига....
Тоа се е рекла казала....Значи ме намучи ама вие на друг начин не знаете зашто не верувате во ништо.
![]()
![]()
![]()
Тоа се е рекла казала....
Не ми се верува Битолчанец дека го пишува ова, секоја чест другар, малку се оваквите како тебе.![]()
![]()
Ама што направив јас? Културно прашав, дали некој има инфо дека ќе се организираат автобуси од други градови? И одма стари форумски препуцавања почнаа, али тоа е тоа, човек не може више ни поштено да праша.

Биди сигурен дека ќе пишатјас ова го пишам за доброто на нашиот фудбал...а и утре други ден можи некои шо појма немат со македонскиот фудбал да пишат вака и за Пелистер

на Барса, Реал...

На ваков начин никад не би прифатил 3-2 па шо сака нека е ...Кој не би прифатил 3:2 со Бате Борисов
Ако нешто паметно се направи у фудбалов е што не се дозволи Вардар да згасне. Не беше фер према Пелистер, педерски беше, ама мораше да се направи нешто. Плус со буџетот што е обезбеден од Скопје, клубот има здрава основа позади себе да опстане во иднина.За УЕФА се Вардар, за небитните Миравци, така да ...![]()
!