- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.082
Што се однесува до мене Драги ИЧ нека не се враќа.Не ја отвара цел месец , чекај драги да се врати од одмор и ќе ја среди
Што се однесува до мене Драги ИЧ нека не се враќа.Не ја отвара цел месец , чекај драги да се врати од одмор и ќе ја среди
Да ама јас не идев на предавања ГППСтраниве ги кажуваше асистентката на предавања и ги имаше оставено во копирница исто. 100 % се тие . Мислам дека имам и презентации за извршна постапка ако ги најдам во компјутер ќе ти ги пуштам во порака .
Јас идев и си собирав бодчиња , инаку и јас не учам од презентации ама сум се опремила со материјали пред време , па мислев ако ти требаат да ти ги пратам Учи највеќе парнична п-ка.Излезен е и распоредот незнам дали го виде 10 септември се полага..Да ама јас не идев на предавања ГПП
Фала многу, не си свесна колку ме спаси !!
Не ми требаат презентации, никогаш не сум учел од истите и не гледам како ви помагаат при учењето
Веќе ми е научена 80% Го видов распоредот, ок еЈас идев и си собирав бодчиња , инаку и јас не учам од презентации ама сум се опремила со материјали пред време , па мислев ако ти требаат да ти ги пратам Учи највеќе парнична п-ка.Излезен е и распоредот незнам дали го виде 10 септември се полага..
Не.Сите ли денови од пон. до пет. се оди на правен (правосудна) на предавања?
Има во копирницата кај ''браќата''луѓе има ли некаде прашања административно?
фала многуИма во копирницата кај ''браќата''
Што ќе ти се прашања, ептен е лесен испитот, прашањата се ептен општи плус на есеј многу поени даваат
Тематиката е интересна јас во средно го учев како Управно право ама овде има можност за милион прашања,здравје во септември ќе видиме.За есеј што дадоа?ne e bas lesen administrativno na izglede e lesen jas ne poloziv sega vo junska :-(
Иди во студентски прашања, они ќе ти објаснат.Може некој да ми каже како оди процедурата за префрлање од еден универзитет на друг...Ја разгледувам можноста да продолжам мастер студии на Јустинијан...досега бев на ФОН додипломски...барав на страната на УКИМ ама не можев да најдам нешто инфо за мастер студиите....ај ако може некој поупатен да ми каже повеќе за тоа...Поздрав.
Стандард...51 поен за 6ка...10 поени од семинарска(нормално сите ги зимаш ако е се како што треба), 10 поени присуство(нормално ако си бил на сите часови присутен) и 10 поени за активност....Иди во студентски прашања, они ќе ти објаснат.
Како е на ФОН, колку поени се минимални за 6-ка? Ви даваат ли поени за присуство(не за активност, само за физичко присуство) Изработка на семинарски работи за поени?