Брат, ко купував чевли за на свадба(иначе да ме отепаш не носам) приметив дека буквално сите модели се БУКВАЛНО исти во сите можни бутици за чевли, единствено ѓонот различен, и пишано некоја марка. И секаде цените се движеа околу 2-3000 денари. Освен, нормално ако си појдиш некаде во некој полуксузни бутици...Не ми се отвараше нова тема, па тука ќе прашам:
Каде може да најдам добри и не многу скапи чевли/кондури? Цената од 2.000 до 3.999 негде, и не сакам класична шпиц кондура.
Абе не носам ни ја, али ете ми притребаа. Знам дека се скоро сите исти, али барам нешто по спортско(колку што може), а да не е кондур патика, тоа највеќе мразам.Брат, ко купував чевли за на свадба(иначе да ме отепаш не носам) приметив дека буквално сите модели се БУКВАЛНО исти во сите можни бутици за чевли, единствено ѓонот различен, и пишано некоја марка. И секаде цените се движеа околу 2-3000 денари. Освен, нормално ако си појдиш некаде во некој полуксузни бутици...
Хахаха, не бе, брат миАбе не носам ни ја, али ете ми притребаа. Знам дека се скоро сите исти, али барам нешто по спортско(колку што може), а да не е кондур патика, тоа највеќе мразам.
едит: Ти се женеше бе?
И мене тоа ме мачи, али ништо, ќе се женам одма, да не биде залудно, се у еден трошокХахаха, не бе, брат ми
Е баш и јас такви барав, и најдов едни, сеа прашина што збираат
Гледав некаде али не ми текнува. Види во Горица Трејд или Мона (Гтц), може таму сум ги видел.Трегери!
Кожни, ластик....некој ако има идеја нека каже! Каде има во градов?
Знам дека не се у мода баш, ама интересни се, посебно карирани....
Кратка фризура. Од страна 2, а горе 4idea za dobra frizura