Кучиња кои пијат вода од чешма и нивните сопственици

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
:facepalm:затоа се продава флаширана вода , па сида се фаќа и у аутобус ако некој болен ти кивне у фаца и ти голтнеш:D
Што ставаш фејспалм, уклучи мозокот.
Од кај знаеш дека кучето е болно?
Моето на пример, е поздраво од многу луѓе во градов.
--- надополнето: 17 јули 2012 во 23:28 ---
еве ја ЏУКЕЛАТА,поради која мојте внуци беа избркани од езерото.
Ротвајлер, една од најубавите и најпаметните раси.
И верувај, со доста добро педигре, најчесто подобро и од човечкото ;)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Што ставаш фејспалм, уклучи мозокот.
Од кај знаеш дека кучето е болно?
Моето на пример, е поздраво од многу луѓе во градов.
--- надополнето: 17 јули 2012 во 23:28 ---

Ротвајлер, една од најубавите и најпаметните раси.
И верувај, со доста добро педигре, најчесто подобро и од човечкото ;)
Како можеш куче да ставиш пред човек , се знае како љокаат вода кучињата на запад си има посебни садови на чешмите , зашто ти како совесен граѓанин кој чува милениче не понесеш со себе садче и шише вода па кога ке му се припие дадиму , толку е вашата култура па дури и ги омаловажуваш луѓето , некои се болни не од нивна вина ти уклучиси го мозочето

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Како можеш куче да ставиш пред човек , се знае како љокаат вода кучињата на запад си има посебни садови на чешмите , зашто ти како совесен граѓанин кој чува милениче не понесеш со себе садче и шише вода па кога ке му се припие дадиму , толку е вашата култура па дури и ги омаловажуваш луѓето , некои се болни не од нивна вина ти уклучиси го мозочето
Неписмен кајганџио, моето куче до сега НИТУ ЕДНАШ не се напило вода од фонтана. А барем 3 пати тоа го кажав во темава.
Што ме цитираш, кога не ме читаш?
На запад..... ах тој пуст запад :) На запад иди понашај се со куче како тука, има да се чудиш што те снашло ;)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Неписмен кајганџио, моето куче до сега НИТУ ЕДНАШ не се напило вода од фонтана. А барем 3 пати тоа го кажав во темава.
Што ме цитираш, кога не ме читаш?
На запад..... ах тој пуст запад :) На запад иди понашај се со куче како тука, има да се чудиш што те снашло ;)
Уххх заборавив дека твоето куче е Ројал дог па оно пие само од златен сад а не од грозна фонтана од обичен месинг :tapp: па не си ми интересна да те читам , а иначе онака од забава те цитирам :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Уххх заборавив дека твоето куче е Ројал дог па оно пие само од златен сад а не од грозна фонтана од обичен месинг :tapp: па не си ми интересна да те читам , а иначе онака од забава те цитирам :)
Неуспешен обид за тролање.
Повеќе среќа следниот пат :*

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Tреба грујо да воведе и казна за кучињата што лигават фонтани..за газдите нивни..2000 евра.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Неуспешен обид за тролање.
Повеќе среќа следниот пат :*
Је**га погрешно капаче..неам срека у животот :place::D
--- надополнето: 17 јули 2012 во 23:56 ---
Tреба грујо да воведе и казна за кучињата што лигават фонтани..за газдите нивни..2000 евра.
+ДДВ

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Таман работа, одамна не сум била среќна како денеска :) Најискрено ова :)
Мило ми е , секој ден да ти е така ;) а по кој повод ? оти дозна дека кучето тие поздраво од повеќе то граѓани:sneaky:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Мило ми е , секој ден да ти е така ;) а по кој повод ? оти дозна дека кучето тие поздраво од повеќе то граѓани:sneaky:
Не, кучето знам дека ми е поздраво зашто редовно си оди на ветеринар, си има книшка и податоци :)
А иначе, поводот ќе го кажам во Драга Кајгана ептен е офтопик тука :)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Не, кучето знам дека ми е поздраво зашто редовно си оди на ветеринар, си има книшка и податоци :)
А иначе, поводот ќе го кажам во Драга Кајгана ептен е офтопик тука :)
Будно ќе те следам :cautious::)

Kajgana Shop

На врв Bottom