ATP тенис - општа дискусија

Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
I jas ne znam sto ste se fatile za Mirka.Prvo ubavinata e relativna rabota, vtoro ako tie se srekni a srekni se vo nivnite zivoti, nikoj nema pravo da komentira za nivniot zivot a najmalku koj bil ubav ili ne.Tie dvajca imaat mnogu poubav zivot i posreken zivot od moronite koi se fatile za toa koj kolku e ubav!

Флојдерка

Together we stand, Divided we fall..
Член од
7 април 2012
Мислења
336
Поени од реакции
340
Мирка... Мирка беше девојка на Роџер уште од далечната 2000 година. Роџер тогаш имал само 19 години. Според мене, таа е главната движечка сила во неговиот живот. Останувајќи со една жена во сите успеси, сите овие години, додека пишуваше историја, додека уриваше рекорди... Само покажува колку е таа значајна за него. Фактички, он се оформил и како личност покрај неа.

Сметам дека убавината на партнерките на тенисерите не е најважната работа во нивната кариера ;)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.437
Абе ме нема мене и глуп муабет сте почнале да прајте.:D

Никој не ја спомнува првата титула на Типса на земјена подлога, во 1/4 финалето веќе имаше загубен меч против домаќинот Пау, ама како што ги знаеме тие играчи под топ 20 и нивната психа, Пау едноставно му го препушти мечот на Типса, а потоа во 1/2 финалето совлада Белучи, а во финалето Монако, финалето ќе му беше по убедливо добиено, но имаше пад во вториот сет и го загуби, после прекинот се врати и го освои лесно третиот решавачки сет.

Во Умаг победи домашниот тенисер Чилич против Грањолерс, ова е втор триумф на еден домашен тенисер.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Абе ме нема мене и глуп муабет сте почнале да прајте.:D

Никој не ја спомнува првата титула на Типса на земјена подлога, во 1/4 финалето веќе имаше загубен меч против домаќинот Пау, ама како што ги знаеме тие играчи под топ 20 и нивната психа, Пау едноставно му го препушти мечот на Типса, а потоа во 1/2 финалето совлада Белучи, а во финалето Монако, финалето ќе му беше по убедливо добиено, но имаше пад во вториот сет и го загуби, после прекинот се врати и го освои лесно третиот решавачки сет.

Во Умаг победи домашниот тенисер Чилич против Грањолерс, ова е втор триумф на еден домашен тенисер.
Ја лапна мечката, спаси 4 меч топки со Пау и тоа на негов сервис:cuc:. Не може а да не го спомнам коментаторот ,коа се прекина дуелот за кратко , продолжуваат да играа и Типса ги губи првите поени и коментаторот "Сигурно има останато некоја капка на наочарите од дождот,не му се гледа убаво " :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Не може а да не го спомнам коментаторот ,коа се прекина дуелот за кратко , продолжуваат да играа и Типса ги губи првите поени и коментаторот "Сигурно има останато некоја капка на наочарите од дождот,не му се гледа убаво " :pos:
Oh, no he didn't :pos:

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Да надоврзам дека како и Типсаревиќ оваа недела, ова е прва титула на Чилиќ на земја... Во одлична форма влезе, лично се надевам дека набргу ќе влезе во ТОП10! (y)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.437
После победата над Надал на Вимблдон, Росол совлада уште еден тенисер од самиот врв на АТП листата, Троицки беше денеска решен со пресврт, на турнирот во Баштад, со 2-1 во сетови, одлично го отвори мечот Троицки со 7-5, но потоа Росол со 6-3 и 6-4 го доби мечот..направи брејк во третиот гејм од третиот сет, што беше решавачки за дуелот.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Вердаксо и онака е идиот, така да нема проблем, најтешко ги прифаќа поразите од сите тенисери, и е многу покварен, памтам еден дуел вс незнам кого кога се дереше/радуваше цел натпревар на секоја грешка на противникот, така да никогаш не сум го сакал, а од друга страна е Ферер, човек кој е синомин за ферчина, коректен тенисер, и пред се играч кој се бори до последниот атом....прав фајтер, згора на тоа игра тотално различен тенис од голем дел од Шпанците...секогаш напаѓа и е многу агресивен.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Вердаксо и онака е идиот, така да нема проблем, најтешко ги прифаќа поразите од сите тенисери, и е многу покварен, памтам еден дуел вс незнам кого кога се дереше/радуваше цел натпревар на секоја грешка на противникот, така да никогаш не сум го сакал, а од друга страна е Ферер, човек кој е синомин за ферчина, коректен тенисер, и пред се играч кој се бори до последниот атом....прав фајтер, згора на тоа игра тотално различен тенис од голем дел од Шпанците...секогаш напаѓа и е многу агресивен.
Од Реистер :tapp: одсекогаш бил таков, пред 3-4 години секогаш кога губеше бараше медицинска помош,а сеа по се изгледа и таа нема да му помогне , фали уште тука да дојде кај нас ако има некој челенџер ,да изгуби од некое дете :pos:

L

Löwe

Гостин
Од Реистер :tapp: одсекогаш бил таков, пред 3-4 години секогаш кога губеше бараше медицинска помош,а сеа по се изгледа и таа нема да му помогне , фали уште тука да дојде кај нас ако има некој челенџер ,да изгуби од некое дете :pos:
Немаме Челинџер ние. Еден Фјучерс мислам во Скопје се одржува.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Немаме Челинџер ние. Еден Фјучерс мислам во Скопје се одржува.
Е да, а виде Грабуловски денес играше на челенџер во Белгија ,изгуби од Девилдер (1-6,4-6), одлично искуство за него .

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Земал 4 гема? па и тоа е успех :)

Kajgana Shop

На врв Bottom