ШОКАНТНО: 23 годишниот Димитар од Неготино ја убил својата мајка и објавил на Facebook

• Креатор на темата Креатор на темата Michael Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Статусиве вриштат со психоза се гледа дека се мрднал типот начисто.
Дали дојде време да се примени смртната казна со пренос во живо на ТВ?
За жал немаме ние смртна казна,треба конечно да се донесе за вакви фалинки.

Па уште да ја спасел бе!!! Што не си заминел од дома или било кое друго решение е подобро од тоа што посегнал по животот на мајка му, што ли се случува со луѓево се е отидено у неповрат... жално :cenzura:

мотивот му го откривме кој му бил за убиството, пред да дојде до тоа длабоко во неговата психа се случувал хаос кој по некое време еруптирал.
Секое едно убиство не се случува туку така за мора да има некој мотив што ќе го наведе агресорот да ја убие својата жртва.

мислиш дека ќе го реши тоа проблемот пример нека ти бидат Сад
секоја една година во 90 посто од државите се вршат преку 5000 убиства кои со инекции кои со бесење, електрична столица, и што пак има нови убиства значи тоа не го решава проблемот.
http://kajgana.com/dedo-ja-siluval-maloletnata-vnuka-vo-plevna-vo-krivopalanechko
http://kajgana.com/pedofil-napadnal-dve-maloletni-devojchinja-vo-ohrid
и така натаму, и така натаму......
не, проблемот со криминалот не верувам дека со смртна казна се решава, но се рашаваат проблемите на граѓаните на оваа држава кои треба на таквите да им плаќаат престој во затвор, тв, нет, двд..
се ова треба по кратка постапка..

Злосторство и казна на 21 век...
Се поместил од умот начисто.
И уште прашува зошто бегале сега сите од него.
#Ја убив мајка ми. YOLO.

Ова е веќе болест. Да се убие сопствената мајка, таа што ти дала живот и те одгледала? Па уште и се фале на Фејсбук. Ни доживотна казна не е доволна за ваков изрод.
Па каква и да била, мајка е, не е тој оној кој што треба да суди па дури и да изврши вакво грозоморно убиство.

A deka nekoj idiot mu go "lajknal" postot!!!

Откај знаел, може мислел дека се заебава.

Мора редовни психијатриски прегледи за сите, барем еднаш годишно.

posle so koe pravo vikate radikalni islamisti.. :tapp:
eve vakvi lugje postojat u mk sto doprva ke se otkrivaat.
sto se sposobni duri i nivnata rodna majka da ja ubijat bez oko da im trepne!

posle so koe pravo vikate radikalni islamisti.. :tapp:
eve vakvi lugje postojat u mk sto doprva ke se otkrivaat.
sto se sposobni duri i nivnata rodna majka da ja ubijat bez oko da im trepne!

Губи се бе говедо едно. На ваква тема дојде да го рекламираш смрдливиот ислам, срам да ти е.

Марш !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom