Французинка силувана во Скопје

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ке навлезиме во други води и ке треба психолог да викниме тука за да објаснува кој што мислел и како мислел.
Само се некако муабетот ми остава впечаток како само женските се тие кои чувствуваат и имаат осет, додека машкото е дилдо на две нозе и се пали гаси по потреба, без чувства и желби. Како на машкото единствена функција е да слуша команди при секс,а не да ужива во истиот. Калвај клавај, вади вади, стани стани. Имате заприметено дека и ние сме од крв и месо, а не некој евтин кинески пластичен кур на батерии кој се исклучува на дугме.
Еве како реагира понежниот пол кога некој ке и рече Не.
Имаш уста бре Владе ако не ти се допаѓа сексот кажи си и прекини го. Кој тоа ви забранува да прекинете сексуален однос? Сега тебе ако се ти се допаѓа, тоа е друга работа. Длаи ќе се клатиш цел ден, важно дупиш шо ти е гајле ;)
Видеово нема грешка. Доказ невиден.
Туку Владе за силување е темава да не ја шириме.

Член од
2 јуни 2012
Мислења
119
Поени од реакции
19
Тоа е најголемиот проблем за докажување, зошто на крајот излегува зборот на едниот против другиот. Еве ти кажи ми Владе, се сексаш со некоја и она на среде секс станува и вика несакам повеќе. Ќе продолжиш или ќе станеш?
Ако е јагодче во прашање таа се фука само со познати типови...(y)

Инаку се ми е страв дека типовиве се некои албанци за кои законот не важи.Сигурно се во партија и сега за да нема социјални немири,нема да ги најдеме.Ова според мене би било крајно нехумано за една држава.Ако некој направил кривично дело,без разлика на пол,вера и припадност треба да одговара.Инаку типот не треба да му се суди за едно дело туку за две: дрогирање и силување.

А муабетите дека сама сакала ми се крајно нелогични.Туристка од Франција да се плеска со некои манијаци,па на крај и баш во Македонија....Глупост жива.

На крај можам да кажам дека се мислам дека случајов ќе заврши како со професоров.Или нема да ги најдат(што ми е многу поверојатно)но и да ги најдат судот на крај ќе ги ослободи.Се разбира,по партиска директива....Срамота е ова.jaс имам само една дилема.Сплетувајќи си ја приказната во глава сметам дека овој бил или некој нездрав или пак некој што знаел дека нема да одговара бидејќи некоја партија или криминална група поврзана со полиција стои зад него.Трето нема...

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.367
Како и да е Владе, топката е кај женскиот пол, што е тука е. :) Они го шутираат пеналот;)
Може ако сака да ти намести сексуал харасмнт и на работа. Не можеш да го спречиш тоа.
Пак све ти се сведува на лош КСМЕТ.
Рековме за ова така е, но зошто е така и од кога е така и дали е тоа во ред или го оправдуваш?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Како и да се одвивала работава за силувачи има само една казна:ставање во иста ќелија со Нигер калибар 50-ка.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Како и да се одвивала работава за силувачи има само една казна:ставање во иста ќелија со Нигер калибар 50-ка.
Тоа тешко, сите држави имаат многу благи казни за силувачите (по машкото правило чим е силувана сама си го барала) а некаде и ја каменуваат.

Полошо поминуваш данок ако не платиш него ако силуваш женско.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Не реков дека "си го барала", туку дека се сомневам во нејзината приказна бидејќи делува премногу наивно. А сомнежот во нечија приказна не ме прави прост, прост сум ако слепо верувам во се што ќе прочитам. Да не испадне работава како со професорот "педофил" од драчево.
Што конкретно ти делува наивно во приказнава?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Рековме за ова така е, но зошто е така и од кога е така и дали е тоа во ред или го оправдуваш?
Така е оти природата на нештата така налага, по тоа прашање:)

Отсекогаш е така.

Дали е во ред, не знам, не сум размислувал по тоа прашање, искрено никогаш.

Не ми паднало на памет до пред да прочитам, дека некоја намерно ќе ми прекине на сред секс, и ќе ме обвини после тоа за силување :P

Што знам, дали го оправдувам или не? :confused: Едноставно немам ислење у моментов.

Јас функционирам на тој начин што мислам дека секој има право да мисли и што сака да прави, и согласно тоа, ќе си ги трпи и соодветните последици.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Човек следејќи ти ги мислењава,ми делуваш како ти да си еден од манијаците...:oops:Или грешам можеби..
Постот беше ироничен, дали си ти нормален кажи ми ???

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.367
Имаш уста бре Владе ако не ти се допаѓа сексот кажи си и прекини го. Кој тоа ви забранува да прекинете сексуален однос? Сега тебе ако се ти се допаѓа, тоа е друга работа. Длаи ќе се клатиш цел ден, важно дупиш шо ти е гајле ;)
Видеово нема грешка. Доказ невиден.
Туку Владе за силување е темава да не ја шириме.
Па токму така за силување зборуваме, И дека Не значи не.
Ти си кажа еден куп примери како тебе не ти се сакало од х причини и како машкото без збор си станало. Ок тоа ама не спомна ни еднаш како си се осеќала кога тој на сред ебање ти рекол,ајде кревај гаѓите и фиге, не ми се клеца повеќе.
Или такво нешто не ти се случило никогаш нели( се надевам не).
Видеото не го постирав како некој доказ туку да видите како тоа изгледа гледано од друг агол.

Член од
19 јануари 2012
Мислења
56
Поени од реакции
37
Што конкретно ти делува наивно во приказнава?
од дневник

Французинка на возраст од 22 години пријавила дека вчеравечер била силувана во Скопје, откако непознато лице и дало пијалак и насила ја изнело од дискотеката „Колосеум“.
Според соопштението од МВР околу 03,00 часот Французинката била во дискотека каде што запознала машко лице кое што и понудило пијалак, на што таа се согласила.
Девојкава земала чаша или отворено шише од непознат човек. Ова ми е премногу наивно. Зар не знаела дека во дискотеките клавет дрога :D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.367
Така е оти природата на нештата така налага, по тоа прашање:)

Отсекогаш е така.

Дали е во ред, не знам, не сум размислувал по тоа прашање, искрено никогаш.

Не ми паднало на памет до пред да прочитам, дека некоја намерно ќе ми прекине на сред секс, и ќе ме обвини после тоа за силување :P

Што знам, дали го оправдувам или не? :confused: Едноставно немам ислење у моментов.

Јас функционирам на тој начин што мислам дека секој има право да мисли и што сака да прави, и согласно тоа, ќе си ги трпи и соодветните последици.
Убаво ти си фукнционираш, искрено и јас не се замарам до толку со тоа, но поучен од настаните во последно време кои како да станаа тренд и некоја мода, можеби и вреди човек малце да се подзадума. Да не се најдиме утре како топ вест на телевизија или на главна страна на некој сајт каде се објавуваат познати личности од другата страна на законот.
Ова не се случува таму некаде по белиот свет туку ни стана секојдневие.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Убаво ти си фукнционираш, искрено и јас не се замарам до толку со тоа, но поучен од настаните во последно време кои како да станаа тренд и некоја мода, можеби и вреди човек малце да се подзадума. Да не се најдиме утре како топ вест на телевизија или на главна страна на некој сајт каде се објавуваат познати личности од другата страна на законот.
Ова не се случува таму некаде по белиот свет туку ни стана секојдневие.
Не се секирај, нема да се најдеш у таква ситуација.:)

Ако ти каже НЕ; ти ќе се тргнеш и нема случај:)

Што знам,не сум сигурен дека е ова секодневие, можеби е, којзнае.

Меѓутоа за такво нешто треба многу лоши коцки да се наместат, за да се најдеш на насловна како силувач :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Па токму така за силување зборуваме, И дека Не значи не.
Ти си кажа еден куп примери како тебе не ти се сакало од х причини и како машкото без збор си станало. Ок тоа ама не спомна ни еднаш како си се осеќала кога тој на сред ебање ти рекол,ајде кревај гаѓите и фиге, не ми се клеца повеќе.
Или такво нешто не ти се случило никогаш нели( се надевам не).
Видеото не го постирав како некој доказ туку да видите како тоа изгледа гледано од друг агол.
Не ми се случило досега, да ми се случело ќе ти кажев од која причина било така. А што треба да направи, да ме силува? Или да ме растепа? Нормално дека ќе се подналути, но не е тоа намерна и секојдневна постапка да прекинуваш секс. Сигурно нешто има штом се прекинува. Од убавина никој не прекинува нели?
Имам слушнато другари за пред секс кога избркале некоја со ниска хигиена, али пред секс.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
од дневник

Французинка на возраст од 22 години пријавила дека вчеравечер била силувана во Скопје, откако непознато лице и дало пијалак и насила ја изнело од дискотеката „Колосеум“.
Според соопштението од МВР околу 03,00 часот Французинката била во дискотека каде што запознала машко лице кое што и понудило пијалак, на што таа се согласила.
Девојкава земала чаша или отворено шише од непознат човек. Ова ми е премногу наивно. Зар не знаела дека во дискотеките клавет дрога :D
Во кој век живееш ти? Се запознале, па и понудил пијалок. Незнам според кое правило сметаш дека ова е погрешно, освен ако не се викаш Грозда, имаш 86 години и си родена во село Карабуниште, па некако си успеала да ги откриеш благодетите на интернетот и да залуташ на форумов. Еден куп пати сум се запознал со девојки и сум им купил пијалок. Или они мене. Тоа не значи дека ми дале дозвола да ги силувам или дека се наивни. Туку дека едниот ја части едната, другиот другата тура. Или дека нема потреба двајцата да одат до шанк за пијакот низ гужва, туку дека може едниот да го донесе пијалокот.

Kajgana Shop

На врв Bottom