Французинка силувана во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата maremare
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ова се десеше во Охрид, досега ќе имавте напишано 170 страни.

Ова би било најнормалната работа што може да се случи во Охрид. Колку генерации поминавме на екскурзии во хотел Застава и сите го видовме тој манијакот како гол виси од ебената карпа. Замисли каков судар со овој луд свет е тоа за дете во 4то одд. Можеби сега со овие мобилни и камери што секое дете ги има го натераа типот да се пензионира, ама тогаш беше атракција.

Секој ден се силуваат девојки....незнам што толку фама околу французинкава, само ради тоа што е французинка...
Таа ако, се забавувала, ама очитно не водела грижа што прифаќа пијачки! Денес треба да се биде многу внимателен не само за подметнување. туку и за многу други работи! Ама не, тоа нели не може мене да ми се деси!!!.. Неодговорност!
Така да ич не ми е жал за девојкава, ниту пак за да ја сфатам би се ставила на нејзиното место!
Секој еден си е одговорен за своето тело!
статијата вели дека била одведена насила - ама тоа е изјава на оштетената во случајот........како било - тие си знаат најдобро

и сосема си во право дека девојката не смеела да си допушти таков луксуз да се забавува со секого......запознавањето помеѓу машко и женско во дискотеки каде се пие и лумпува се знае која е крајната цел,односно да се помини се по ред да се достигни крајна уживанција........за случајот ние не можеме да пресудиме најточно

Силувањето си го докажуваат медицински лица. И да легне некоја со тебе и на сред секс да се предомисли ако ти рече да се тргнеш тука завршува сексот. Ако продолжиш е на сила и е против нејзина воља значи ја силуваш и треба да ти го отсечат и во уста да ти го стават (јас како мерка би предложила овој закон за вакви морони). Па понатаму дригите ќе знаат што е НЕ.
И десет пијачки да ја частеле и сама да заминала дома своеволно и гола да се соблекла, кога решила да прекине, тука прекинува односот. Сите гнаси запечени кои неможат да си го контролираат треба да се кастрираат. Оти утре на твоето дете ќе му објаснат што значи силување и каде е границата.
Моето дете можеби е машко, и случајно ке налепи на некоја која лажно сведочи. Што правиме тогаш??
А за примерот кој ти го кажав, ај кажими како тоа би се докажало дали стварно било така или на женското така и текнало утре да вели. Разни гнаси има и кај едниот пол и кај другиот. Не сте ни женските некои цвеќиња за мирисање.
А и што тоа ке докажат медицинските лица, дека на сред секс си се попишманила, или во некој друг случај дека сексот бил насилен или што. Што конкретно би докажале медицинските лица?

Ако пријавила или ако мисли дека е силувана воопшто не значи дека е силувана. И јас мислам дека за некои услуги ми наплаќаат одповеќе но тоа не значи дека јас сум во право, туку дека не сум доволно упатен во тоа. Што таа си подразбира и мисли дека е силување воопшто не значи дека е силување.

Дали може да те седнам на маса со девојка што е силувана и ова да и го кажеш во лице? Без да одговара за последиците, оти може ти само ќе си мислиш дека ти ги ископала очите, а не дека навистина е така.

Дали може да те седнам на маса со девојка што е силувана и ова да и го кажеш во лице? Без да одговара за последиците, оти може ти само ќе си мислиш дека ти ги ископала очите, а не дека навистина е така.
А дали може тебе да те седнам со некој кој бил лажно обвинет за силување и со него вака во лице позборувајте си. Нормално без да одговара за последиците.

Ти во подрум да не живееш?

Молим лепо ич не ми е жал за некоја, што шета сама во ниедно време во некој си клуб, прифаќа пијачки од непознати и е силувана = што од горенапишаното не ти е јасно?

А дали може тебе да те седнам со некој кој бил лажно обвинет за силување и со него вака во лице позборувајте си. Нормално без да одговара за последиците.

Ако е лажно обвинет не значи дека е и навистина обвинет. Само тој така си мисли.

И после џабе изјавувам по други теми дека девојките треба да се послободни во запознавањата.

Молим лепо ич не ми е жал за некоја, што шета сама во ниедно време во некој си клуб, прифаќа пијачки од непознати и е силувана = што од горенапишаното не ти е јасно?

Молим лепо, не е задолжително да прифатиш пијачка и да е после 12 за да бидеш силувана, а кармата е кучка.

Ако е лажно обвинет не значи дека е и навистина обвинет. Само тој така си мисли.
Е ако де тоа него објасниму го во четири очи, не мене.
Инаку за сите што се спуштивте на сред тема и делите правда, прво прочитајте некоја страна наназад, вака глуп ви е муабетот многу. Да почневте од почеток ке видевте дека јас не бранам силувачи кои се докажани и осудени, туку проблемот е во зачестените примери на лажно обвинување кои ги гледаме скоро секој ден и со кое се уништуваат недолжни животи и лица само ради некој х причини, а конкретно за французинката ке си кажи истрагата дали стварно ја силуваја или само јади гомна. Ние тука можиме да шпекулираме само што стварно се случи, ама во никој случај не смееме предвреме да го етикетираме некоја за силувач само заради некоја таму дека така и прднало на газот.

Од кај знаеш ти кај одела она? Дали примала пијачки од непознати? Шо тресеш бе ?

Можеби ја понудиле со пијачка, одбила па ја силувал и кој е крив сеа? Пак е она нели, оти и понудиле, оти била облечена у кратко фустанче, епа ај со ролка да оди во дискотека? Ама па тогаш ќе биде смотана, селанка, незнае да се облече. Ич нема да биде секси нели?

Тебе нека те силуваат тројца црнци

Па кој нормален останува до 3 сабајле на забава и се дружи, а да не очекува да биде силуван? Оваа сама си го барала, и малку и било.

Каде тоа јас живеам.....

Што ако остане до 3? Ејј го оправдуваш ова? Воа време 3 саатот е касно?
Кога ли си идеш ти дома..

За конкретниот случај знаеме неколку факти и правиме сто верзии и сценарија, зависно кој колку стигнал на скалата на еволуцијата или колку се напалил замислувајќи го делото. Еве една верзија што мислам дека не сретнав погоре: девојката изгледала неколку филма во кои хероината е осамена, разочарана туристка која допатувала во Италија, да речеме, и тука непланирано запознава локален фраер кој и го разубавува престојот и со кој доживува незаборавни романтични моменти и бла-бла-бла... се враќа дома со повторно разбудена желба за живот и верба во иднината. Впрочем пола туристичка индустрија во Италија почива на слични реклами.
Како и да е, факт е дека се случило нешто друго. Ако било силување - за таквите кастрирање му е мајката, па нека си паметат кога последен пат биле ебачи. Исто така, нека биде предупредување за мажињата и мажиштата на кои спермата им удира во мозок на таков начин.

Што ако остане до 3? Ејј го оправдуваш ова? Воа време 3 саатот е касно?
Кога ли си идеш ти дома..

Чекам да се раздени па се прибирам, и само вода пијам, не сакам на некој повод да му дадам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom