- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.898
Па и Силва пред две недели беше тргнат па потоа го вратија.
Не ја земал уште, официјални бројки ќе има кога ќе заврши преодниот рок тренинг бројка е тоа заеби сликата од бугарски фен саит на Милан.Супер 11-ката ја зеде Констант, 10-ката може Траоре да ја земе
Tевез го одбил Милан, супер вест, земајте го Џеко !
The reaction in Sweden was initially negative, because in many wondering how you can choose to leave Italy for the Ligue 1Then most of the fans realized that it is a forced sale by AC Milan, who needs liquidity. Money is important for Ibra, but not the main reason for his transfe
Абе златен Роландо да се земе...Ако ништо друго,барем нема Ригони да го гледаме, зашто најверојатно дечкото се договорил со Киево.
Како желби за замени на Ибра и Силва ми се Џеко и Компани(ама зашто Компани немаме теорија да го земеме)ќе мора да се задоволиме со некој послаб/недокажан играч,Бруно Алвес FTW![]()
T. Silva's agent: "If both Ibra and Thiago will sign with PSG? No, those two players are not involved in the same deal.
"T. Silva's agent: "Thiago and I still don’t know anything. We don’t know anything about any offer."