Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
40m од уефа веднаш после финалистите и позади Барса за малце по приход..ако се додаде какви играчи си заминаа со огромни плати исто и на Фламини му се намали платата само со тоа колку заштедуваат они ќе ги даваат Ибра и Силва ова е незнам..Силва е сигурно бесен сам ќе испадне да се издаде пред навивачите сите го величеа оти остана сеа воа шо го прави Берлу е многу лошо..за нив какви играчи се спомнуваат за замена се смешки..Дестро,Астори :facepalm:

Ф

Фил Ајви

Гостин
jas si imam vtor tim (City), za vas ne znam :pos:

ne sala na strana koga vidov deka si odi Silva mi se smrza krvta, cela nok ne mozev da spiam zimi se, pa dobro normalen li e da mu ebam se taka li si pravi nov sampionski tim kompetenten na site polinja so prodavanje na dvata najdobra igraca prethodnata sezona, site golemi klubovi gi sogleduvaat greskite i samo popolnuvaat dupki kaj im skripi ovoj retardiraaniot si igra kurot so navivacite i klubot pravi cirkuzi, so Montolivo i Traore li sledna godina ce im parirame na Juve pa i Inter ke e pojak od nas pak ke padneme na toa nivo od pred tri godini pa mozebi i podole... ccc nisto drugari ako ne donese dostojna zamena jebali smo jeza u ledja... uste edna bolna sezona za gledanje

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Аман нека заврши веќе еднаш оваа шпанско-турска серија, продавам не продавам
не можам веќе да се нервирам.
Времето си врви а тимот треба да се состави за да се воигра не да се купува на 31 август.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
си отиде Малдини ? милан пропадна ?? НЕ !!! си отиде шева милан продадна??? НЕ !! освои лига на шампиони наредна година... Си отиде КАКА милан пропадна ??? НЕ!!! пак освоија скудето.... :) Галијани Увек вадел максимум од вакви ситуации....така да и сеа ке се снајде...:) башка време е за нова ера.... :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Како и да е од официјална страна за купување дресови тргнати се нивните броеви и имиња сега проверив
а и сликите нивни што беа ги нема
од тоа може да се заклучи дека работата е готова

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Супер 11-ката ја зеде Констант, 10-ката може Траоре да ја земе :facepalm:

Tевез го одбил Милан, супер вест, земајте го Џеко !

Kajgana Shop

На врв Bottom