Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
40m од уефа веднаш после финалистите и позади Барса за малце по приход..ако се додаде какви играчи си заминаа со огромни плати исто и на Фламини му се намали платата само со тоа колку заштедуваат они ќе ги даваат Ибра и Силва ова е незнам..Силва е сигурно бесен сам ќе испадне да се издаде пред навивачите сите го величеа оти остана сеа воа шо го прави Берлу е многу лошо..за нив какви играчи се спомнуваат за замена се смешки..Дестро,Астори :facepalm:

jas si imam vtor tim (City), za vas ne znam :pos:

ne sala na strana koga vidov deka si odi Silva mi se smrza krvta, cela nok ne mozev da spiam zimi se, pa dobro normalen li e da mu ebam se taka li si pravi nov sampionski tim kompetenten na site polinja so prodavanje na dvata najdobra igraca prethodnata sezona, site golemi klubovi gi sogleduvaat greskite i samo popolnuvaat dupki kaj im skripi ovoj retardiraaniot si igra kurot so navivacite i klubot pravi cirkuzi, so Montolivo i Traore li sledna godina ce im parirame na Juve pa i Inter ke e pojak od nas pak ke padneme na toa nivo od pred tri godini pa mozebi i podole... ccc nisto drugari ako ne donese dostojna zamena jebali smo jeza u ledja... uste edna bolna sezona za gledanje

Аман нека заврши веќе еднаш оваа шпанско-турска серија, продавам не продавам
не можам веќе да се нервирам.
Времето си врви а тимот треба да се состави за да се воигра не да се купува на 31 август.

си отиде Малдини ? милан пропадна ?? НЕ !!! си отиде шева милан продадна??? НЕ !! освои лига на шампиони наредна година... Си отиде КАКА милан пропадна ??? НЕ!!! пак освоија скудето.... :) Галијани Увек вадел максимум од вакви ситуации....така да и сеа ке се снајде...:) башка време е за нова ера.... :)

Како и да е од официјална страна за купување дресови тргнати се нивните броеви и имиња сега проверив
а и сликите нивни што беа ги нема
од тоа може да се заклучи дека работата е готова

Супер 11-ката ја зеде Констант, 10-ката може Траоре да ја земе :facepalm:

Tевез го одбил Милан, супер вест, земајте го Џеко !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom