- Член од
- 4 септември 2010
- Мислења
- 1.513
- Поени од реакции
- 1.442
Она горе Facebook - Google Chrome и она другото.. Тоа скин за Rainmeter e ?Litestep ftw
Ако е може линк ?
И да е друго дај линк
Она горе Facebook - Google Chrome и она другото.. Тоа скин за Rainmeter e ?Litestep ftw
Тоа се отворените џамови, и ова не е скин за раинметер, него цел изглед на виндовсот мења.Она горе Facebook - Google Chrome и она другото.. Тоа скин за Rainmeter e ?
Ако е може линк ?
И да е друго дај линк
Офпост : Случајно налетав на сликава, кој скин е знае некој?
Стави ја на imgur.comОфпост : Случајно налетав на сликава, кој скин е знае некој?
Ај те молам кажи ми како да го средам ова playerov што ти е десно доле.
десен клик на тоа>CLN(toa ispod variants)>Config>Configure.ini, идеш селект јур медиа плејер, бираш винамп.Здраво
Симнав RainMeter и други програми и си го средив десктопов но проблем ми претставува таскабарот.
Ќе може ли некој да ми каже како да го средам и него ?
Несакам да се покажува, а морам да го имам бидејќи нема да можам да гледам кој страни ги имам отворено.
Ќе може некој да ми помогне доколку ме разбравте ?
Благодарам однапред.
--- надополнето: 14 јули 2012 во 17:23 ---
Ај те молам кажи ми како да го средам ова playerov што ти е десно доле.
Го симнав ама пак ме заебава, мислам песните пак ги пуштам преку Winamp.
Фала.
Направив така ама пак нејќе.десен клик на тоа>CLN(toa ispod variants)>Config>Configure.ini, идеш селект јур медиа плејер, бираш винамп.
Наместено беше се.не.ај пробај ручно смени го тоа во Winamp,иди десен клик на тоа CLN и иди едит скин.
[MeasurePlayer]
Measure=Plugin
Plugin=NowPlaying.dll
PlayerName=foobar2000
PlayerType=COVER
DisableLeadingZero=1
во PlayerName=Winamp намести, кај мене е фубар бидејќи ја користам фубар.
и да, види во винампот опција мислам имаше да мести песна што слушаш ко personal message na MSN, тоа треба да го вклучиш за да работи мислам.