Силен ветер во Македонија, нанесе материјални штети

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување
Прочитав дека тоа на партизанска била цела цвеќара што ја дувнал ветрот и на сред булевар ја дотерал...

Нешто чудно да се деси ова на мојот празник :D
Чудно и пред некој ден беше така на празникот , па мораше чичко ми да ја исклучи струјата , да не дојде до прегорување , после ја уклучи ами џабе само доле имаше струја , а само кај мене и чичко ми немаше струја :)
веројатно до кабли е поради силен ветер тогаш ....
Гледајте уште вакви сценарија во иднина , секако на празници :icon_lol:
Не го љутите господ
Kuti ateistite da ne te slusnat odma ke te ismejat sto go mesas Bog za ova ;) , tolku da neveruvas ama sepak pak ke se zaprasas, jass imam primeteno deka vakvi nevreminja katastrofi pa bas se na praznici se slucuvaat i sega toa e mozebi nekoja slucaajnost ili nekoja poraka do losiot narod ova Skopjevo stanalo beter od Sodoma i Gomora .

Добро бе, што к*р сте запнале Скопје па Скопје. Да отворив тема, ако ви се сака отворете си тема и за другите градови никој не ви забарани.
Читам погоре надвор од Скопје не живее народ :cautious:
Сите работеле за ние во Скопје да имаме модерен живот :facepalm:
Ма немој да ме јебеш бре.
Во никој мој пост до сега не сум спомнал дека го омаловажувам народот кој не живее во Скопје или го правам пониска класа.
Некои од вас ја свртеа темава во сосема друга насока.

Зборите Скопје вакво, Скопје такво, а кога ќе ви спомне некој за работа или било што во Скопје ви се шири дупето ( извинете на изразот ), но така е.

Ајде сега слободно испцујте ме сите што не сте од Скопје !

Затоа Скопјани,дувајте го ветерот за да има баланс..Да не почнат па да летаат кровови,кој ќе ги слуша овие од другите градови,како ние Скопјаните им ги зимаме парите за да ставиме нови кровови кога ќе ни одлетаат овие старите..
Уствари знаете што,ај нека бидат они главен град..Ја нејќам више да бидеме главен град...Нека се соберат цела Македонија колку бројат,таман 1.500.000 и нека си направат главен град..Провинстаун..Ајт.. Па ние да идеме кај нив малце да работиме..Белким ќе не вработат газдите?За помали плати?А Скопјани,шо викате?Тоа е закон тактика,помала плата ќе бараме и ќе им ги украдеме работните места у провинстаун..И секогаш кога ќе има невреме тука,и кога ќе ни летнат крововите и бандерите,ќе им ги земаме парите на Провинстаунците за да ставиме нови кровови и бандери..Да,тоа е решението. :D

така е кога градат лагарија, неквалитетно. Што не падне споменик на плоштад или ограда од милиони тисучу евра :) хахах

Во Скопје невреме, кај нас развигорче.....
Ај вечер пак :LOL:

Е добро де завчера во Штип бандери паѓаа и дрва се корнеа, цел град нема улично осветлување, па и автобус преврте како да не сте виделе невреме да му се сневиде.

Аман веќе на секоја тема да се тупи за Скопје и скопјани.
Отворете тема и за Штип, Дрслајца и Врбјани, кој ви брани.

Го сменив името во “Македонија“, само не ми е јасно зошто мора одма со цинични коментари за Скопје и Скопјани во секоја можна тема еј... Дај едно торнадо да помине низ Скопје, да го уништи градот само да ви се удоволи...

Го сменив името во “Македонија“, само не ми е јасно зошто мора одма со цинични коментари за Скопје и Скопјани во секоја можна тема еј... Дај едно торнадо да помине низ Скопје, да го уништи градот само да ви се удоволи...
Не си требала,ако имало невреме во Штип нека си отворат тема за Штип а не да плачат.

Врбите на кеј дали се здрави?
--- надополнето: 13 јули 2012 во 14:52 ---
Ак не им чинит, нека неидат :)
Еве нешто ретро во склоп на темата

http://www.eldoradocountyweather.com/forecast/europe/with-controls/germany-infrared-sat-loop.php
Вчера..
376534_4211901417351_110844190_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom