Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kuti ateistite da ne te slusnat odma ke te ismejat sto go mesas Bog za ovaНешто чудно да се деси ова на мојот празник
Чудно и пред некој ден беше така на празникот , па мораше чичко ми да ја исклучи струјата , да не дојде до прегорување , после ја уклучи ами џабе само доле имаше струја , а само кај мене и чичко ми немаше струја
веројатно до кабли е поради силен ветер тогаш ....
Гледајте уште вакви сценарија во иднина , секако на празници
Не го љутите господ
Ако ова е страшно лугето во Канзас на пример што да кажат ?
Торнадо цел град го носи во неповрат.
Немој,жити комшијта кој ќе се тресе пак коа ќе пукаат жиците,па и кучката треба да ја смирувам.Во Скопје невреме, кај нас развигорче.....
Ај вечер пак![]()
Аман веќе на секоја тема да се тупи за Скопје и скопјани.
Отворете тема и за Штип, Дрслајца и Врбјани, кој ви брани.
Не си требала,ако имало невреме во Штип нека си отворат тема за Штип а не да плачат.Го сменив името во “Македонија“, само не ми е јасно зошто мора одма со цинични коментари за Скопје и Скопјани во секоја можна тема еј... Дај едно торнадо да помине низ Скопје, да го уништи градот само да ви се удоволи...
Ак не им чинит, нека неидатГо сменив името во “Македонија“, само не ми е јасно зошто мора одма со цинични коментари за Скопје и Скопјани во секоја можна тема еј... Дај едно торнадо да помине низ Скопје, да го уништи градот само да ви се удоволи...
http://en.wikipedia.org/wiki/Complex_(psychology)Го сменив името во “Македонија“, само не ми е јасно зошто мора одма со цинични коментари за Скопје и Скопјани во секоја можна тема еј.