- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 711
ај бе седи мирен, фонтаните се за луѓе не животни... не ми се курчи сеа....
фонатни за животни у мк има на фарми и никаде на друго место.
ај бе седи мирен, фонтаните се за луѓе не животни... не ми се курчи сеа....
Шо се палиш па ти бе толку? Ти фонтаната ја лапаш цела кога пиеш вода? Тогаш за тебе дефинитивно не е фонтана.. носи си шише со тебе, остај ги фонтаните на тие шо знаат да пијатај бе седи мирен, фонтаните се за луѓе не животни... не ми се курчи сеа....
ај уште еднаш напишиследствено на тоа, животните не треба да пијат вода од фонтаните кои не се на фарма.
ако може без фраерисување, стварно...
120 денари.Што пари го зема?
Фала од џамбо го зема или?120 денари.
Да..Фала од џамбо го зема или?
И куќичка да му земат во случај да му се приспие па да не ја прља земјата. Што за чудни луѓе сте бре нема да добиете кучешка тенија ако пиете вода од иста чешма со некое куче, а и што да речат тие што ги чуваат, при секое галење раце да не треба да мијат?Што има везе дали се лиже чешмата или не едноставно е гадно.Според таа логика јас можам и да се измочам во фонтаната дека нели само ќе си истече надоле и нема ни да ја допре чешмата а и да ја допре нема везе дека не треба да се лиже.
Ако сака кучето вода носете му канче да му го напуните па да му дадете да пие или купете му шише вода од продавница.
Да, можеш да се измочаш, ќе истече. Ако јас сум жеден ќе пијам, не се секирај. Иначе ако пред тебе некој циган никаков, гнасен дојде да пие и ја лапне цела фонтана, убаво онака со мерак ја излиже ќе пиеш ли после бе?Што има везе дали се лиже чешмата или не едноставно е гадно.Според таа логика јас можам и да се измочам во фонтаната дека нели само ќе си истече надоле и нема ни да ја допре чешмата а и да ја допре нема везе дека не треба да се лиже.
Ако сака кучето вода носете му канче да му го напуните па да му дадете да пие или купете му шише вода од продавница.