Пивофест 2012 - 12-15.07.2012

• Креатор на темата Креатор на темата BilboBaggins
  • Време на започнување Време на започнување
Јас планирам карта да не вадам. Секако ако успеам да се качам во возот, пошто од Велес ќе тргам, ако не трчанка на автобуска, барем некој автобус да фатам, пошто Дубиоза нејќам да ги пропуштам ни под точка разно.

Секој пиво фест се чувствувам како америчкине селани на кои им приредуваат забава еднаш годишно за да не им се одмили животот и да се смешаат со луѓе...

двајца (пар) одиме вечер (само за вечер 12-ти) за Пивофест со кола од Скопје.Има ли уште двајца што сакаат да поделиме трошок?? 075/437 114

двајца (пар) одиме вечер (само за вечер 12-ти) за Пивофест со кола од Скопје.Има ли уште двајца што сакаат да поделиме трошок?? 075/437 114

Ама за врајчајне да не му избегате на другите двајца :)
--- надополнето: 12 јули 2012 во 12:57 ---
406113_406597646044274_640717135_n.jpg

за бегање не бегаме си одиме :D него кажи кај да паркираме (кај тебе ;) )

Не знам, пример можите порано да дојдите и на "Марксова" че ја паркиратe...цела улица паркинг е дуууури до кај мене коли има :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ???
Имало сабајле тепачки по возот и ненормална гужва, сега ми се јави другарка ми кажа. Се тепале за да влезат во возот :confused:

Ако види некој црномањест дечко со Афро фризура вечер нека се поздрави и упознае :D

Возниот ред Скопје-Прилеп и обратно некој да ми го даде ако може ?

Бидете баш претпазливи, кај што има вакви гужви препорачливо е да се одбегнувааат. Внимавајте и на исхраната....;)

Вечер има да се пицнам црно патиче адиБас, кусите фармерки :pos: , плаво блузиче со некој натпис демек недоволно сфатен,косицата нагоре и нема женска шо нема да ми се допадне бе!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom