Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.710
70% od utakmicite vo nasheto prvenstvo bea namesteni vo poslednata sezona
И као тоа треба да биде алиби?
Ајде навикнати биле Шкендија шо местеле у домашно првенство, па рекле да прошират хоризонти да наместат некоја утакмица и у Европа.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ова не се простува...ќе има многу нешта да ги расчистиме со управата! А што се однесува до мене и со играчите, кој кур се согласуваат да наместат. Добро знам дека се работи за пари ама у гз ќе им ги пикнеме тие пари!!

Само се надевам УЕФА нема да започне истрага!!

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Ова не се простува...ќе има многу нешта да ги расчистиме со управата! А што се однесува до мене и со играчите, кој кур се согласуваат да наместат. Добро знам дека се работи за пари ама у гз ќе им ги пикнеме тие пари!!

samo 2ca igraci ne sakale da igrat vo ovoj teatar.

Izair Emini zaedno so Ilir Elmazovski.

Drugite se prodadeni dusi zaedno so upravataa...

B

Beck's

Гостин

slobodno neka zapocnat istraga, vo sprotivno kakvi budali sme ke im prostime vo bliska idnina. Treba silum da se izbrka ova rakovodstvo

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ова е повеќе од очигледно момци.Головите од смешни посмешни,на секоја акција во 2ро полувреме како да чекаа гол да им дадат.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Се надевам дека УЕФА со Платини ќе реагира најригорозно шо можи ! Ко можеше Победа 8 години, овие 18 треба да ги казнат.

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Само поради вакви работи кој им ги приредува управата на Шкендија, тие засекогаш ќе останат мал клуб.
Е сега, време е да се покажат нивните навивачи да изреагираат на најможен ригорозен начин за да им се даде до знаење дека фудбалот се игра за навивачите, а не за управите да ги перат тие проклети пари.
Најостро треба да реагира и УЕФА кон Шкендија, односно првите луѓе на овој клуб.

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93
Само поради вакви работи кој им ги приредува управата на Шкендија, тие засекогаш ќе останат мал клуб.
Е сега, време е да се покажат нивните навивачи да изреагираат на најможен ригорозен начин за да им се даде до знаење дека фудбалот се игра за навивачите, а не за управите да ги перат тие проклети пари.
Најостро треба да реагира и УЕФА кон Шкендија, односно првите луѓе на овој клуб.
veke se pravi plan za da se izbrkat lugeto od upravata ili so milom ili so silom

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Не само на управата, него и на играчите треба да им се забрани топка да пипнат ! Срамота е ова бе, а ја па се чудев денес у спорт коа прочитав дека Ников не бранел туку овој месечаров. Резил стварно, нема врска што е Шкендија било кој Мак тим да го направеше ова заслужува максимално ригорозна казна.

M

MrzaRules

Гостин

Јас се надевам дека ЕКСПРЕСНО ќе реагира и ќе ве казни, така што ќе заборавите фудбалот како изгледа!!!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ливчето од Мак. кладилница не е никаков доказ дека е наместена утакмица, секогаш има „будали“ што со срце чекаат вакви натпревари.

Али головите и те како се гледа дека се пуштени и дека е наместена утакмицата. Тие што ја наместиле, убаво заработиле, али не во Македонија ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom