- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.349
- Поени од реакции
- 26.351
Не го задирајте, многу е храбар, пак демонстративно ќе го напушти форумот.
Прво ќе организира собиранка под тема „ Граматиката во времето на Крали Марко“, локација пожарна станица Скопје, ќе не преброи наназад и ќе замине.Не го задирајте, многу е храбар, пак демонстративно ќе го напушти форумот.
Тепал педери у пожарна затоа.Научив дека ако сакаш девојката да те сака треба да имате што повеќе секс барем двапати неделно
А ја не бев тука да работам на случајот.
Си го бараш ќотекот...Прво ќе организира собиранка под тема „ Граматиката во времето на Крали Марко“, локација пожарна станица Скопје, ќе не преброи наназад и ќе замине.
Не се возбудуј де. Со 9гаг ти почнаа деновите на интернетот, после фацебук и кантер у маало.Знаев дека ќе се појави некој „трол“ како овој Tranquility
Абре луѓе тоа 9гаг ве заеба до бескрај. Го расипа интернетот.
>implying im an oldfag
Same story hereЈа се спремам да пишам кое Нескафе ми е најдобро , отварам тема наивно и гледам педери и чукови .. damn ..
Овој беше тој што пред наша ера времето го броеше наназад.ќе не преброи наназад
Прво ќе организира собиранка под тема „ Граматиката во времето на Крали Марко“, локација пожарна станица Скопје, ќе не преброи наназад и ќе замине.
Го сменив бројот затоа доста серете, мислев на БРЗА ПОМОШ а не на пожарна.Тепал педери у пожарна затоа.
што да праам, мајка ти така ме научи, вика ај до 1 ама ќе враќаме од илјадарка, и што да праам мора мерак да и напраам на жената.Овој беше тој што пред наша ера времето го броеше наназад.Легенда, симбол на глупоста на форумов.