Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Глеам се спомнува нешто во врска со Анди Керол откога Берлускони Јуниор го спомна..
Не верувам многу во тоа, рамно на чудо би било ако Галијани го договори Керол со Ливерпул, па дури и Ибра да биде продаден... Ама ипак страшен трансфер за Милан би бил Керол во Милан.
Човекот е роден за Серие А. Перфектна игра со глава, силен, корпулентен, одлично се гради, страшно смирува и спушта... Таков трансфер и за него ќе биде позитивен, добро ќе му дојде мотивациски, а Милан многу ќе добие според мене.

На Керол му давам предност пред било кој друг напаѓач моментално коа би бирал за Милан. Само Хулк пред него.. :)

Дај Боже да не е само желба и вистина да се работи на Керол, ама не верувам многу во тоа..

Муабетот околу Керол беше за позајмица, не даваме пари ние за такво нешто.
Башка што се тенки на други позиции не гледам теорија тоа да се оствари мада се е можно

Па затоа не верувам ни јас.. Кој е луд да ти дае на позајмица играч кој го купил за 40 милиони пред година дена..Купување нема шанси.. Единствено магија некоја Галијани да напраи као со Ибра, да ги напраи будали..:) Никако не е приоритет Керол, напаѓач воопшто, ама јас би бил презадоволен кога Милан би го зел.

Глеам се спомнува нешто во врска со Анди Керол откога Берлускони Јуниор го спомна..
Не верувам многу во тоа, рамно на чудо би било ако Галијани го договори Керол со Ливерпул, па дури и Ибра да биде продаден... Ама ипак страшен трансфер за Милан би бил Керол во Милан.
Човекот е роден за Серие А. Перфектна игра со глава, силен, корпулентен, одлично се гради, страшно смирува и спушта... Таков трансфер и за него ќе биде позитивен, добро ќе му дојде мотивациски, а Милан многу ќе добие според мене.

На Керол му давам предност пред било кој друг напаѓач моментално коа би бирал за Милан. Само Хулк пред него.. :)

Дај Боже да не е само желба и вистина да се работи на Керол, ама не верувам многу во тоа..

hm36drugs-are-bad-posters.jpg

Беше посилно од мене :pos:

South Park најјачи, многу ги поштувам. :D
Ама ај.. Камо да дојде, па ќе збориме.. Или ќе го следиме во Ливерпул или каде и да е Керол, па пак ќе збориме.. :D Да не споредуваме овде сеа ..

дај ако си поблизок со него прашај го кој му го дила шитот
сакам да го пробам :icon_mrgr:
нинович а како би ти се свиѓало - нгог во милан? :LOL:
--- надополнето: 9 јули 2012 во 21:45 ---
AC Milan trying to lure 14-year-old Justice Opoku away from Inter
старо е ова мислам. а уште подобро ако е од денес :)

инаку што сте се запнале за траоре ваков бил, онаков бил. битни се игрите од него.

дај ако си поблизок со него прашај го кој му го дила шитот
сакам да го пробам :icon_mrgr:
нинович а како би ти се свиѓало - нгог во милан? :LOL:

Ти си убедливо најдосетливиот и најдуховит лик тука на фан-клубов. Ме паѓаш од столица начисто. Се убивам од смеење, а воедно и срам некако ме фаќа, се црвенам, ме посрамотуваш со репликите. Како да ти кажам.. :LOL:

Има проблем еден општо секаде околу, а поготово тука на фан-клубов.. Никој за жива глава не прифаќа мислење, ако малку се разликува од општо-прифатените. Ако некој каже нешто поразлично одма е луд и фрик и дрогаш, не? :) А од друга страна, најчесто се збори без основа, напамет, или на тоа што си слушнал некаде, од којзнае каков извор, расипан телефон и слично. Прво едно се збори, после скроз друго. Примери колку сакаш.

Не мора да се согласуваш друже, ама би требало да прифатиш туѓо мислење.
А овие твоиве wanna be јаки шали..ти кажав.. Шит ти се. :)

Нинович ја се зезав брат, у случај да си ме сватил погрешно !

Море не му се правдај. :D

Тресна дечкото, ова е конкуренција на моето дека против Барса треба да игра Емануелсон место Ночерино и на тупењето на Димче дека Алегри е глуп што не го игра(ше) талентираниот Таиво. :) (Пеле многу ги има, немам време сега сите да ги напишам :))

П.С. Се надевам дека СаШеНкО нема и во овој пост да го протумачи дека е против фановите на Јуве. :)

Тресна дечкото, ова е конкуренција на моето дека против Барса треба да игра Емануелсон место Ночерино и на тупењето на Димче дека Алегри е глуп што не го игра(ше) талентираниот Таиво. :) (Пеле многу ги има, немам време сега сите да ги напишам :))

П.С. Се надевам дека СаШеНкО нема и во овој пост да го протумачи дека е против фановите на Јуве. :)

Тогаш имаше смисла брат, беше спомнат Јуве и имаше материјал за такво нешто, само погрешно проценив на кого се обраќаш со постот :D

Нинович ја се зезав брат, у случај да си ме сватил погрешно !
Знам, така и сфатив.. :) Не се однесуваше на тебе, мислев многу појше на други на фан клубов со она погоре што го напишав.. Не ни очекувам уствари многу дебатна култура на фан-клубов со оглед на тоа дека секој може да отвори акаунт, озбилен или не, да збори глупости зад скриен идентитет, така да.. не земам многу при срце. :)

Засеа моето сеуште не е конкуренција на тие.. :) Тие на некој начин се покажаа како “конкурентни“, моето мислење е уште само мислење, па здравје, ќе видиме. Можда има потенцијал да им стане конкуренција, ама ипак треба прво да видиме..

Сабајле се пронајдов во една изјава на Крудели и укапирав дека сум круделист. :pos: Вика: “Јас за засилувањата нема судам на хартија, ќе судам според според играта на терен“.
Ова нема врска со Керол, има врска со тие судачите на хартија, серачи, што плукаа и по Боатенг и по Ночерино и по сите кои се купени за помалку од 15 милиони, а после тоа знаеме..

Ти си убедливо најдосетливиот и најдуховит лик тука на фан-клубов. Ме паѓаш од столица начисто. Се убивам од смеење, а воедно и срам некако ме фаќа, се црвенам, ме посрамотуваш со репликите. Како да ти кажам.. :LOL:

Има проблем еден општо секаде околу, а поготово тука на фан-клубов.. Никој за жива глава не прифаќа мислење, ако малку се разликува од општо-прифатените. Ако некој каже нешто поразлично одма е луд и фрик и дрогаш, не? :) А од друга страна, најчесто се збори без основа, напамет, или на тоа што си слушнал некаде, од којзнае каков извор, расипан телефон и слично. Прво едно се збори, после скроз друго. Примери колку сакаш.

Не мора да се согласуваш друже, ама би требало да прифатиш туѓо мислење.
А овие твоиве wanna be јаки шали..ти кажав.. Шит ти се. :)
е сега стварно ме повреди. а јас само се зафркавав на твоја сметка :(
наравучение - не зафркавај се на туѓа сметка, може да те повредат :place:
извини, не се зафркавам веќе со тебе. ;)

Брендан Роџерс изјавил дека постојат големи шанси Енди Керол да иде на позајмица !! :eek:

Нино уста твоја погана :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom