Што зборуеш.?Лек за хомосексуалност :
Чекан од 10 кила и тоа зарѓан малце како овој и решен проблем, и онака само зафаќаат место џабе овие
![]()
Со штетници што се дешава, се уништуваат.Што зборуеш.?
Овој лек е ефикасен само за хомофоби, тоа им е лекотЛек за хомосексуалност :
Чекан од 10 кила и тоа зарѓан малце како овој и решен проблем, и онака само зафаќаат место џабе овие
![]()
А што ти штетат тие тебе?Со штетници што се дешава, се уништуваат.
Сигурно бројат нанапред и му сметаат.А што ти штетат тие тебе?
Лек за хомосексуалност :
![]()
И мене ми личи... посебно ако е со мене на маса, збор нема да каже .?Браос бе батка, го најде лекот а?
Убаво све ова, само ме интересира следново, да излеземе заедно јас, ти и уште некој геј, и ти да го покажеш леков у живо како функционира, што велиш а? Едно е фалење од зад монитор, друго е кога ќе ни демонстрираш во живо.
Арно ама мене ми личи, дека ќе ќутиш како п...ка, и ќе се извинуваш за глупостите.
У право ли сум?
Е тука се слагамИ мене ми личи... посебно ако е со мене на маса, збор нема да каже .?![]()
И мене ми личи... посебно ако е со мене на маса, збор нема да каже .?![]()
Може, може, само поведете уште некое "другарче" ваше со вас, и ставете го 194 Брза помош, на брзо бирање, пошто нема муабет да праиме.Браос бе батка, го најде лекот а?
Убаво све ова, само ме интересира следново, да излеземе заедно јас, ти и уште некој геј, и ти да го покажеш леков у живо како функционира, што велиш а? Едно е фалење од зад монитор, друго е кога ќе ни демонстрираш во живо.
Арно ама мене ми личи, дека ќе ќутиш како п...ка, и ќе се извинуваш за глупостите.
У право ли сум?
На штетници кои треба да се истребат пошто го гнасат општеството.А што ти штетат тие тебе?
До сега колку излечи со твојов метод?Може, може, само поведете уште некое "другарче" ваше со вас, и ставете го 193 на брзо бирање, пошто нема муабет да праиме.
Не мора да бараме другарче, еве јас сум лезбејка. Ќе пиеме едно кафе, ти земај чеканот, јас ќе го земам Мики со мене и ќе се „тепаме“Може, може, само поведете уште некое "другарче" ваше со вас, и ставете го 193 на брзо бирање, пошто нема муабет да праиме.
На штетници кои треба да се истребат пошто го гнасат општеството.
Мојата фраза...за чекани ли најде да ја употребуеш бе ц ц цШто зборуеш.?