Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сеа уште фали љубимецот на Ilumious Дембеле да излези со изјава:
-Не одам никаде,среќен сум во Фулам!
(индиректно да ги пресечи можните шпекулации за преселба на ОТ )

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Сеа уште фали љубимецот на Ilumious Дембеле да излези со изјава:
-Не одам никаде,среќен сум во Фулам!
(индиректно да ги пресечи можните шпекулации за преселба на ОТ )
Овој за 10-тина милиони + бонуси е наш ако Ферги сака можеме многу лесно да го донесеме кај нас. Од Фулам изјавиле ќе го дадат ако ја платиме цената што ја бараат 15 милиони.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Таа изјавата на Мутињо е стара библија, уште од кога АВБ стана менаџер на Челзи. И нормално е човекот да го поврзуваат со сите играчи што ги тренирал, денес Мутињо вчера беше Стариџ итн. исто ко Анчелоти што демек ќе ги носеше во ПСЖ пола Милан и пола Челзи. А малку морген дека Дембеле би кажал супер ми е во Фулам, моменталната селекција на Белгија се амбициозни фудбалери, ко да се тркаат кој во подобар клуб ќе заврши.
И ВДС од Фулам дое па не видов дека лошо се снајде.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Таа изјавата на Мутињо е стара библија, уште од кога АВБ стана менаџер на Челзи. И нормално е човекот да го поврзуваат со сите играчи што ги тренирал, денес Мутињо вчера беше Стариџ итн. исто ко Анчелоти што демек ќе ги носеше во ПСЖ пола Милан и пола Челзи. А малку морген дека Дембеле би кажал супер ми е во Фулам, моменталната селекција на Белгија се амбициозни фудбалери, ко да се тркаат кој во подобар клуб ќе заврши.
И ВДС од Фулам дое па не видов дека лошо се снајде.
Мислам дека изјавата е дадена после европското. Не знам дали беше пред или одкога стана тренер на Тотенхем.

А за Дембеле-многу играчи имаат заминато од тимови и покрај тоа што биле среќни во нив(Роналдо и Парк се пример за ова).

А првпат слушам дека Ба има проблеми со коленото,лани у првата половина од сезоната не ми изгледаше така :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Од Сан мене ништо не ме чуди :) ) ) ) кога играше Роналдо кај нас секој месец муабети му вадеа за се и сешто, само се тужеше со нив :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мене сеуште не ми е јасно зашто се продаде Парк,да ,му опадна играта,остаре.... Ама сепак беше ко џокер у покер,ко кец на 10ка,ко сирење врз ајвар и сл.
Ај комуналциве да имаа некој играч за да се доплати и да им го дадеме парк може.А и да не изгубеа од шити а со тоа да ни ја донесоа титулата ке им го дадеа без пари ,тоа разбирам ама вака кога секој џокер ни е добредојден и да се продаде,не разбирам ,али ај Ин САФ ви труст,ке извади некое џокерче пак.:place::(:confused:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
И за О'Шеј не ни беше јасно, ама видовме какви сезони имаа Џонс, Смолинг и Еванс и дека знае Ферги што прави. Јес да Парк беше џокер играч и реши многу дерби утакмици, ама од друга страна веќе е 32 години и не е тоа што беше пред 2-3 сезони, а и ги имаме Нани, Валенсија, Јанг како крила, а знаејќи го Ферги и ротациите негови, со доаѓањето на Кагава, ќе има утакмици кога и Велбек ќе игра крило, плус Гигс е тука. Можеби и Кагава, има многу опции во напад сеа. Така да, по случувањата минатата сезона, очекувано ми е ова и му благодарам за се што направи за Јунајтед.

Е сега ако Нани извиси на крај друг е муабетот, ама се надевам ќе добие колку што бара (130 000) читав некаде, ако Руни заслужува повеќе од 200 000 неделно, заслужува и Нани колку што бара.

Што се однесува на засилувањата Бејнс и Дембеле/Мутињо и нека заминуваат на турнеја.

Kajgana Shop

На врв Bottom