- Член од
- 24 април 2010
- Мислења
- 1.251
- Поени од реакции
- 1.756
hou ma4 $?
--- надополнето: 6 јули 2012 во 23:49 ---
hou ma4 $?
hou ma4 $?
hou ma4 $?
4200 на попуст од 5000 и нешто од Спорт М се, инаку исти ми се предходните како на DaniBMW; и тие супер се покажаа.hou ma4 $?
Од кај ги зема Hyperfuse i Airmax првите и колку пари ?во моментов имам:
и вакви за на баскет
Hyperfuse и Air max ги земав од германија, хајперфјузот 110евра а air maxot 180евраОд кај ги зема Hyperfuse i Airmax првите и колку пари ?
Не бе, 30тина евра од Словенија. Овие од Импакт ја претераја.Од Импакт те одраа за 5 000 или од друго место ти се?
Овие последниве Ultimate ти се страва Многу се добри од каде ги зема можеш и по пп да ми пишеш
Овие air max ultimate се шкарт nike модел т.е. фејк. Не постојат вакви air max и највеке би коштале 50-60 ЕУР, ако си платил повеке барај си ги парите назад.
Тоа е шкарт т.е. измислен модел, не постојат такви, исти како оние копиите на FB или пазар3. Е сега ако тоа не ти е битно, тоа е друга работа.Овие последниве Ultimate ти се страва Многу се добри од каде ги зема можеш и по пп да ми пишеш
хахаха се гледа друже дека не се разбираш од Nike патики затоа подобро ќути си можат да ти се смееат.Овие air max ultimate се шкарт nike модел т.е. фејк. Не постојат вакви air max и највеке би коштале 50-60 ЕУР, ако си платил повеке барај си ги парите назад.
--- надополнето: 9 јули 2012 во 15:14 ---
Тоа е шкарт т.е. измислен модел, не постојат такви, исти како оние копиите на FB или пазар3. Е сега ако тоа не ти е битно, тоа е друга работа.
Мода, тренд...Добро бе, шо е работава, цела Македонија носи Air Max?