Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
,,,,,:pos::pos::pos::pos:,,,,zatoa ne ne primaat vo onaa ludnica ,,//konkurencija nelojalna///,,od eropa ,,,,fabrikava za keksi de,,,:D,,,,,se sho si praime ,,se za nashe zadovolstvo ,,,:D:pos:,,, a ne nivno,,,,,///dobro de///:свиркам::facepalm:,,,,

,,,,:pos::pos::pos:,,,,SL se izgubi ,,,,kidna ,,,koga e vo prashanje ,,,ranobudnost,,,:pos::pos::pos:

задоволството наше да е па за еу што ни е гајле и убаво ти кажувам со деца ни на бањање не се оди, сапунот ке ти изедат не па на тулумби:ROFLMAO:

задоволството наше да е па за еу што ни е гајле и убаво ти кажувам со деца ни на бањање не се оди, сапунот ке ти изедат не па на тулумби:ROFLMAO:

Не ми мешај сеа лумби-тумби ... сеакоаш сум слаб на нив :pipi:

dosta.... razocaraja me :place: ... praat pijanka a ne vikaat da se procistam so vodka ...
Sutche da beshe navecher ke bev prv :pos: a posleden ke si idev :свиркам:
Peperutka mi gi otvori ocite :cuc:
па ти викам мал си уште ама ај со тек на време ке научиш:X3:

,,,,,,,,,aj ako me vikne nekoja ostanuvam ,,,,asega izleguvam ,,,soprugava zapnala za vo sp market,,,,:icon_mrgr:

,,,,,,,,,aj ako me vikne nekoja ostanuvam ,,,,asega izleguvam ,,,soprugava zapnala za vo sp market,,,,:icon_mrgr:
Шутрак јас го знам тоа дека вие мажите го имате последниот збор - Да Драга ама научи ги и другите да го сватат тоа и глеј да останеш подолго :pos:

па ти викам мал си уште ама ај со тек на време ке научиш:X3:

има време :LOL: ... до тогаш ќе се потпирам на тебе :ROFLMAO: ... само ми е страв да не ти ги скинем крилцата :pos::свиркам:

ццц тоа се вика неодговорност спрема постара личност:D
:pos: па знае , бил бо мои години :D ... треба да разбере луди , млади години ... зебавање во доцните часови и спиење дур не се стемни:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom