Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.203
- Поени од реакции
- 12.200
Ахахаха... ах, знаев дека си „ѓаол“ штом го следиш ОшоЕј извини си ја свиткав опашката...
Ахахаха... ах, знаев дека си „ѓаол“ штом го следиш ОшоЕј извини си ја свиткав опашката...
Туку како нивите и воловите, мир на балкану...Па гледам дека не ме разбираш, ете извадок од претходното за да ти е јасно и веднаш добиваш јасен одговор:
Ако плукаш по Ошо нешто ќе добиеш? Ако го правиш тоа од забава за да видиш како ќе реагираат оние што го „обожаваат“ Ошо, ок може да се каже оправдано. Been there done that
--- надополнето: 8 јули 2012 во 14:48 ---
Не се сили пак ти бре... Оммм оммм...
Вол=Алеф=првата буква од еврејската азбука.Туку како нивите и воловите, мир на балкану...
Hahhaaha....tolku od vashiot ucitel ste naucile....majka bezanija nikad nije plakalaЕј извини си ја свиткав опашката...
За тоа ќе каже плодот кога ќе биде беридбата...Вол=Алеф=првата буква од еврејската азбука.
Хиероглиф за воздух, врзан со разумот или руах на еврејски преку четириделното име на еврејскиот бог (јод хе вав хе , вав е Јециратски свет, светот на формите, врзан со Руах).
И конечниот одговор би бил, одлично работи волот
Тоа е само трик, за да се фати непријателот во заседа... груба и нефер игра е ова...Hahhaaha....tolku od vashiot ucitel ste naucile....majka bezanija nikad nije plakala
ommmmmm...ommmmmm
toa meditacijata na osho li e?
Јас само мислев дека е добро да знаеш што мислев со Волот. Да не ги следиш стапките на едни други форумџии и да се смееш на нешто што не ти е познато...За тоа ќе каже плодот кога ќе биде беридбата...
Zabava....den da mine drug da dojde....kolku ti e napishano, tolku ke ziveesh....zivotot e pesmaПа гледам дека не ме разбираш, ете извадок од претходното за да ти е јасно и веднаш добиваш јасен одговор:
Ако плукаш по Ошо нешто ќе добиеш? Ако го правиш тоа од забава за да видиш како ќе реагираат оние што го „обожаваат“ Ошо, ок може да се каже оправдано. Been there done that
...
Zivotot e igra i pesma....toa neli ve nauchi vashiot seznajko ucitel?За тоа ќе каже плодот кога ќе биде беридбата...
--- надополнето: 8 јули 2012 во 15:15 ---
Тоа е само трик, за да се фати непријателот во заседа... груба и нефер игра е ова...
Ова дефинитивно личи на Само Човек.Zivotot e igra i pesma....toa neli ve nauchi vashiot seznajko ucitel?
I jas sum samo covek ..ne sum bog....Ова дефинитивно личи на Само Човек.
Знам, те познав.I jas sum samo covek ..ne sum bog....
Не смеам да ти кажам што правев јас наутро... ќе ми љубомориш. А не сакам луѓето да ми љубоморат....
jas od sabajle se pomoliv.... a ti?
И да знаеш дека е тој... христијанско-јогински расположен Гурџиев следбеник.Ова дефинитивно личи на Само Човек.
Што ќе му наоѓаш.... Изгубеното во простор и време тешко се наоѓаИ да знаеш дека е тој... христијанско-јогински расположен Гурџиев следбеник.
Најди му НЗС ако имаш време...
Што ќе му наоѓаш.... Изгубеното во простор и време тешко се наоѓа
Imam i krvna slika ako sakate....a moze i DNK da vi dadamНе смеам да ти кажам што правев јас наутро... ќе ми љубомориш. А не сакам луѓето да ми љубоморат.
--- надополнето: 8 јули 2012 во 15:31 ---
И да знаеш дека е тој... христијанско-јогински расположен Гурџиев следбеник.
Најди му НЗС ако имаш време...
Поздрав и секое добро, Зен ЗенImam i krvna slika ako sakate....a moze i DNK da vi dadam
Zabegavte od temata...... ne zasluzuvate da vi odgovoram
pozz
se najdobroПоздрав и секое добро, Зен Зен