Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 октомври 2011
Мислења
167
Поени од реакции
78
Драга.. знаеш ли дека мразам да донесувам одлуки? Знаеш ли колку многу сум неодлучна?
Незнам дали животот ми мава шамар и си поигрува со мене задавајќи ми да донесам одлука која ми е од животно значење, најверојатно, или пак стигнав до оваа етапа од животот кога морам да ја донесам одлукава.. Од ова се плашев драга, заради ова не сакам да пораснам.
Ќе погрешам знам, мајстор сум во тоа. Се гледаме за некоја недела/месец, ќе ти се жалам мноооооооооогу, сигурна сум :icon_lol:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Draga, nema pojaka pesna od ova ebenovo.. Zakon ej !!! Bashka devojchinjava se sooo cute.:X3:

Que hora son mi corazn
Te lo dije bien clarito
Permanece a la escucha

Permanece a la escucha
12 de la noche en La Habana, Cuba
11 de la noche en San Salvador, El Salvador
11 de la noche en Maragua, Nicaragua
Me gustan los aviones, me gustas tu.
Me gusta viajar, me gustas tu.
Me gusta la maana, me gustas tu.
Me gusta el viento, me gustas tu.
Me gusta soar, me gustas tu.
Me gusta la mar, me gustas tu.
Que voy a hacer,
je ne sais pas
Que voy a hacer
Je ne sais plus
Que voy a hacer
Je suis perdu
Que horas son, mi corazn
Me gusta la moto, me gustas tu.
Me gusta correr, me gustas tu.
Me gusta la lluvia, me gustas tu.
Me gusta volver, me gustas tu.
Me gusta marihuana, me gustas tu.
Me gusta colombiana, me gustas tu.
Me gusta la montaa, me gustas tu.
Me gusta la noche, me gustas tu.
Que voy a hacer,
je ne sais pas
Que voy a hacer
Je ne sais plus
Que voy a hacer
Je suis perdu
Que horas son, mi corazn

Me gusta la cena, me gustas tu.
Me gusta la vecina, me gustas tu.
Me gusta su cocina, me gustas tu.
Me gusta camelar, me gustas tu.
Me gusta la guitarra, me gustas tu.
Me gusta el regaee, me gustas tu.
Que voy a hacer,
je ne sais pas
Que voy a hacer
Je ne sais plus
Que voy a hacer
Je suis perdu
Que horas son, mi corazn
Me gusta la canela, me gustas tu.
Me gusta el fuego, me gustas tu.
Me gusta menear, me gustas tu.
Me gusta la Corua, me gustas tu.
Me gusta Malasaa, me gustas tu.
Me gusta la castaa, me gustas tu.
Me gusta Guatemala, me gustas tu.
Que voy a hacer,
je ne sais pas
Que voy a hacer
Je ne sais plus
Que voy a hacer
Je suis perdu
Que horas son, mi corazn
Que voy a hacer,
je ne sais pas
Que voy a hacer
Je ne sais plus
Que voy a hacer
Je suis perdu
Que horas son, mi corazn
Que voy a hacer,
je ne sais pas
Que voy a hacer
Je ne sais plus
Que voy a hacer
Je suis perdu
Que horas son, mi corazn

Que horas son, mi corazn
Que horas son, mi corazn
Que horas son, mi corazn

Que horas son, mi corazn

Que horas son, mi corazn

Radio reloj

5 de la maana

No todo lo que es oro brilla
Remedio chino e infalible :vozbud:
--- надополнето: 8 јули 2012 во 03:56 ---
ne sum normalen eeejjjjjj znammmm hahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahaha :pos:

Г

Гучи

Гостин
Си ги изнаглеав хард ниплс-от на Станија у Колосеум и сеа јако ми е.

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Драга,
надвор се разденува, почнаа птициве да црцорат, а јас повторно се измачувам со моето вообичаено прашање после секоја саботна вечер: Кога ли јас ќе се освестам?

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кој е за иницијатива од сега секое неделно утро место на Ди кеј да му се обраќаме на Dark King;

Јбг и без тоа иницијалите се исти.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драагааа ...

милион степени е надвор. Земав маица и шорцеви од жица, мокри и ги облеков мислев дека тоа ќе биде спасот за до продавница да не ми биде многу жешко. Додека стигнав до продавница се исушија и на враќање се препотив. Епа нема спас за ова!

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, да знаеш само колку сум ти изнапишала и колку пати не сум кликнала Испрати.
Иначе твоиве страни ми донесоа милион чувства, дел од нив не ни знаев дека постојат, дел сеуште немаат име.
Ама ми ги донесоа и овие - scared, afraid, terrified, petrified, mortified. By you.
А не сакам, стварно не сакам.И ти кажав, ке уживам додека трае. После ти ке ме трпиш, оти ти си крива, додека цмиздрам.

К

Кики.

Гостин
Драга,
импичмент? Стварно? o_O А се мислев дека се работи за отповикување... џизс
Туку, се спремам психички за неделава и предизвиците во неа, ако може да се наречат предизвици. :eek:
Поради тоа што од работата сеуште нема ни трага, ни глас, од утре планирам повеќе да му се посветам на сликањето, па може и ќе излезе некоја добра слика. А може и ќе остане само на муабет, ако ми е жешко како денес. -.-
Уште 10 дена на внука ми и е роденден, а она нема идеја што сака да и купам и не сака да ми го олесни купувањето. Овие денови ќе треба да бидам Шерлок Холмс и да дознаам што сака, а воедно и подарокот да биде уникатен и посебен. Не ми е лесно, ама уживам во тоа. :)

Секако во моите 10 минути додека ти пишувам, „другаркава“ мораше да ми го каже нејзиниот сон, така? Од кај излегоа овие теории на заговор против мојот избор? Не се враќам на нешто што поминало, затоа што ако било добро, немало да биде минато... (Драга, морам го повторувам ова, барем додека да завршам некои работи:unsure: ).
И тука престанувам да сметам... Поздрав
Еве ти една песна што ми го окупираше денот после моите класици - кај се сетив на неа, кај се заразив...:cautious:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Знаеш како е кога свесно се заебуеш за сите пари? Кога ќе ти се стресат колениците и сфаќаш дека пак ќе го ебеш ежот и ќе загубиш се она што си градел со години? Ете во таа фаза влегов, честитки за мене. Го мразам чувството, ми иде да плачам, да се лигавам, патетика во движење. Свесно си влегов во играта, али јебеш га незнам за граници и фино лепо си потонав. Незнам што ми требаше...
Кај те видов малеру, кај те приметив да си ибеш векот. Кој ќе минува низ истото повторно:facepalm:

A

AnFem

Гостин
Кој знае што ми стана... Во некое романтично расположение, ја пеев песнава на цел глас

После неколку пати на repeat, си врзав еден шамар и се вратив во нормала...

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Цел викенд ми помина работно...И сега е недела вечер и наместо да сум освежена и полна со енергија, спремна за утре понеделнички, јас сум исцрпена, поспана, уморна...
Од друга страна па подобро да имаш работни обврски него да џаболебариш и вегетираш...Тоа е...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Никад не ми текнало да раскажам, што буквално ми се десило во денот па ајде да пробам сеа и така досаден ми беше денот.

Станав у 10 саат, со намера, порано да фатам пред жешкото, да идам со точак до кај баба ми и тоа го направив.
После накај 3 саат бев кај другар да гледаме финалето на Вимболдон.
После пак бев кај баба ми и дремев на мобилен до кај 7 и пол па си тргнав накај дома со точакот.
Стигнав дома и од тогаш дремам на интернет.
Имаше 3 јадења у меѓу време и 1 туширање.

L

Ligeia

Гостин
Никад не ми текнало да раскажам, што буквално ми се десило во денот па ајде да пробам сеа и така досаден ми беше денот.

Станав у 10 саат, со намера, порано да фатам пред жешкото, да идам со точак до кај баба ми и тоа го направив.
После накај 3 саат бев кај другар да гледаме финалето на Вимболдон.
После пак бев кај баба ми и дремев на мобилен до кај 7 и пол па си тргнав накај дома со точакот.
Стигнав дома и од тогаш дремам на интернет.
Имаше 3 јадења у меѓу време и 1 туширање.
Многу лошо:P Ај да се обидам јас да го накитам малце да не звучи толку досадно...ако дозволуваш.:icon_mrgr:

Се разбудив окулу 10 ч.Беше страшна горештина.Помислив дека добро би било да се покренам и да се размрдам малку возејќи велосипед до кај баба ми.Кај неа пристигнав гладен па подлегнувајќи на потрошените калории ги намирив долговите со еден вкусен оброк.Финалето на Вимблдон се емитуваше од 3 ч. па побрзав накај другар ми да го гледаме заедно.Кога заврши конечно,повторно се упатив кај баба ми и кога стигнав се обидував да ја убијам досадата разговарајќи на мобилен до 7 ч.Потоа се упатив дома со велосипедот и се задоволив со уште еден оброк и со ладен туш кој е вистински благослов на ова топло време. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom