Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ќе го биде тој Фрајерс? Лев бек игра?

Нека не те лажат, како Дени Симпсон е исти само од лево :) Ама буквално исти, плус овој има и медицински проблеми. Не е материјал за прв тим за тука ама па стварно не знам што ќе им е на Тотенхем.

За Астон Вила негде, Сандерленд, ок би бил.

Каков и да е, ваљда не може да биде полош од Дени Роуз:facepalm:

Се враќам дома и што да видам, парк си оди :/ Нормален човек кога има алтернатива може да размислува за продажба и слично, ама дека немаме таков биг гејм играч, немаме и тоа е факат. Остана само гигс, руни и на 27години ми е уште нестабилен.
Со среќа нека ти е парк, следна сезона имаме 6 бода од кпр, зошто муабетите како тие им ја дале титулата на сити се ретардирани :icon_lol: Поздрав до следен трансфер

Лелеее еве ги тие Индијците што седат во прв ред, преку 25 год идат на ОТ :eek: :pos:

Man_Utd_Sikhs1.jpg

Кои фаци се :pos:

Лелеее еве ги тие Индијците што седат во прв ред, преку 25 год идат на ОТ :eek: :pos:

Man_Utd_Sikhs1.jpg

Кои фаци се :pos:
Отсекогаш сум сакал да седам на нивно место:(:(,мислам немам глеано натправар без нив

FFTransferNews @FootballFanzine
***Manchester United's bid for Porto midfielder Moutinho has been accepted

Носи протези :coffee:

Мутињо + напаѓач е сосема друг муабет со оглед на тоа дека следнава сезона ќе има сигурни 5 конкуренти за титулата, без не многу обемни разлики меѓу нив.
Мислам дека ќе гледаме уште појака сезона од прошлава со сигурност, но подраматична во никој случај.

Мутињо + напаѓач е сосема друг муабет со оглед на тоа дека следнава сезона ќе има сигурни 5 конкуренти за титулата, без не многу обемни разлики меѓу нив.
Мислам дека ќе гледаме уште појака сезона од прошлава со сигурност, но подраматична во никој случај.
И еден лев бек ( БЕЈНС ;) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom